17 Mart 2010 00:00

zama zingo

* Ne Yapmalı? diye bir program çıkarmışlar, sorunlarını paylaşacakmışsın.

Paylaş

* Ne Yapmalı? diye bir program çıkarmışlar, sorunlarını paylaşacakmışsın. “Kulaktan dolma bilgilerle” takılmayacakmışsın, herhalde “uzman” olan arkadaşlar yardımcı olacak. Yardımcı olacağı da ne, kredi kartı borcun mu var, ev sahibiyle sorunun mu var, çocuğunun dersleri mi iyi değil gibi örnekler var. He, borcumuz var hepimizin; ne yapacaklar, ödeyecekler mi?.. Niye kalabalık yapıyorlar o zaman?
* Sorunum var arkadaş, saçma sapan programlarla karşıma geliyorlar. İşin yoksa izle. Ne yapmalı?..
* Dizinin adı “Türk Malı” ama bir Amerikan dizisinden bayağı esinlenmişler. Karakterler, özellikle anne baba karakterleri Evli ve Çocuklu’yu hatırlatıyor. Mutsuz baba, tembel anne, aptal kız, rahatsız edici komşu, hepsi o diziden bildiğimiz karakterler çünkü.
* Kanal 7’deki ibret programının son bölümünü izledim. Her ufak şey çok büyük olay yapılıyor ya, ona bayılıyorum. Evin dedesi rakı içiyor, bu öyle bir olay ki herkes ters ters bakıyor, torunlar “Dedem ne içiyor” diye soruyor, adam herkese içmiyor diye sataşıyor falan, yemeğin tadı bile çıkmıyor. Sonra oradan kalkıp televizyonda maç izlemeye oturuyor ama o kadar çok gürültü yapıyor ki, yine ortalığı terörize ediyor. Amigo olsan, spiker olsan o kadar bağırmazsın; sürekli bağırıyor. Ama bunlar, birçok insanın her gün yaptığı şeyler arkadaş. Amma abarttınız, bir kadeh rakıyla bir insanın futbol izlemesini!..
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

İşler yokuşa sürülüyor

SONRAKİ HABER

SÜT CNBC-e 22.00

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa