22 Mart 2010 00:00

Kaldırım taşının faturası halka

Beyder (Beylikdüzü Büyükşehir Kültür ve Yardımlaşma Derneği ) tarafından yapılan halk toplantısında, hem derneğe hem de belediyeye tepki gösterildi.

Paylaş

Beyder (Beylikdüzü Büyükşehir Kültür ve Yardımlaşma Derneği ) tarafından yapılan halk toplantısında, hem derneğe hem de belediyeye tepki gösterildi.
Beyder başkanı, otopark ve yürüyüş alanlarının kaldırım taşlarının yapılması için daire başı 350 TL istendiğini, belediye başkanı ile görüştüklerini, bu maliyetlerin çok olduğunu, bunun düşük bir fiyata çekilmesi gerektiğini söylediklerini ifade etti. Bu duruma tepki gösteren A /26 Blok Yöneticisi Suat Sener, önce dernek yönetimine “Siz kime sordunuz da bizim fikrimizi almadan belediye ile böyle bir pazarlık yaptınız? Biz bu paraları belediyeye ödemeyeceğiz, bu böyle biline” dedi. Sener, burada haksız bir kazanç olduğunu, belediyenin önce parasız döşediği bu taşlardan şimdi para istediğini söyledi.
BORÇ BİZİM DEĞİL
Beylikdüzü Uydu Kent Yönetimi eski Başkanı İsmail Sırataş, “Bizler bu şehri kendi etimizle tırnağımızla var ettik. Belediye bizden toplam 322 metrekare yeri aldı. Belediye şimdi utanmadan bizden kaldırım taşlarının parasını istiyor. Eğer birazcık vicdanınız varsa elinizi vicdanınıza koyun ve bu haksız kazançtan vazgeçin” dedi. Yakuplu, Gürpınar ve Beylikdüzü belediyelerinin birleşmesinden dolayı 70 milyon borç olduğunun söylenmesi üzerine, toplantıya katılan halk, “Biz mi birleştirin dedik? Siz kendi iktidarınızı perçinlemek için yaptınız ” diye tepki verdi. Hiçbir şekilde para ödemeyeceklerini söyleyen site yöneticileri, daha etkin eylemler yapacaklarını ve mahkemeye başvuracaklarını söylediler. (İSTANBUL)
ÖNCEKİ HABER

Gençliğin üzerinden elinizi çekin!

SONRAKİ HABER

İşçiler iktisadi kavramları yaşayarak öğreniyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...