22 Mart 2010 00:00

Polisin çarptığı çocuk öldü

TOKAT’ın Gezgi köyünde geçtiğimiz gün polis arabasının çarptığı ve bir süredir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Çağla Polat, hayatını kaybetti.

Paylaş

TOKAT’ın Gezgi köyünde geçtiğimiz gün polis arabasının çarptığı ve bir süredir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Çağla Polat, hayatını kaybetti.
Tokat-Turhal yolu üzerinde bulunan Çetin Birmek İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Çağla Polat, okul çıkışında evine giderken, Bölge Trafik Müdürlüğü’nde görevli bir ekip otosunun çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. 4 gündür Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde hayatta kalma mücadelesi veren Polat, cumartesi günü hayatını kaybetti.
Çağla Polat’ın babası Orhan Polat, kazaya sebebiyet verenlerin hukuk önünde hesap vermesini istediğini söyledi.
Polat, “İlk dönem çocuklarımız taşımalı eğitimle taşındı, ikinci yarıyıl ise başımızın çaresine bakmamız istendi.
Çocuklar 1 kilometrelik kaldırım olmayan yolda yürümek zorunda kalıyor. Burası, araçların hızla geçtiği, şehirlerarası bir yol” dedi.
Kazayı gören Çağla’nın ablası Bilge Polat, “Arkadaşıyla kol kola girmişlerdi. Kardeşim yolun karşısına geçmek için adım atmak isterken annemin ‘Dur’ demesi üzerine durdu. Orada beklediler. O sırada polis aracı çarptı” diye konuştu.
(Tokat/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

100. Yıl halkı sorunlarını tartıştı

SONRAKİ HABER

Yağmur değil haciz yağıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...