23 Mart 2010 00:00

zama zingo

*Yetenek Siz Misiniz’de, yeni programın adı Finale Doğru mu her neyse, militarist ekip Kiss of Steps faaliyetlerine devam ediyor.

Paylaş

*Yetenek Siz Misiniz’de, yeni programın adı Finale Doğru mu her neyse, militarist ekip Kiss of Steps faaliyetlerine devam ediyor. Bu hafta da postmodern bir kolaj yapmışlar yine, danslarının arasına Mehter Marşı sıkıştırmışlar. Sonunda da kendilerini destekleyen askerlere teşekkür ettiler. Kaya Adamlar diye bir ekip var, onlar da kamuflajlar giyip askeri çağrışımlar yapıyorlar gösterilerinde. Anladık ki, bu yarışmada, hamaset tutuyor. Zaten oy toplamanın en kolay yolu bu, isterseniz bu oy cep telefonu mesajı olsun. Peki daha bir gün önce Başbakan’la “Açılalım” toplantısına katılan Hülya Avşar, orada Acun’la Ali Taran arasında tuzluk olarak mı bulunuyor?
* Abdülhey dirildi ya. Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar’ın yakın ekibinden, son bölümlerin “öteki”si, “Kürt ama iyi” adam Abdülhey dirildi. Şimdi denebilir ki, Abdülhey’in öleceğini bekliyor muydun? Öleceğini beklemiyordum belki ama adam ölmüştü. Öldü, dakikalarca ölü kaldı, sonra bildiğiniz dirildi. Mucize kabilinden. Hani ölmemiş olsa, ölür gibi olsa, ben de ölmesini beklemezdim ama gözlerimizle gördük; öldü. Sonra geri geldi.
* Buna neden şaşırıyorsun, diye soruyorum kendi kendime. Polat’ın kitap okuduğuna inanıyorsun da Abdülhey’in ölüp dirildiğine mi inanmıyorsun?
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

AYDINLARDAN ÇAĞRI

SONRAKİ HABER

GERÇEĞİN GÖZÜYLE

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...