25 Mart 2010 00:00

zama zingo

* Dizilerde aşıkların kavuşması yüz bölüm sürüyor ya, en son Canım Ailem’i tepkiyle izlememin nedeni bu.

Paylaş

* Dizilerde aşıkların kavuşması yüz bölüm sürüyor ya, en son Canım Ailem’i tepkiyle izlememin nedeni bu. Cep telefonu reklamının birinde işi daha çabuk çözdüler. Onlar da dizi aşıkları gibi geri zekalı oldukları için hemen kavuşamıyorlar, o ayrı konu ama, bir telefonları karıştı, aşık oldular, ikinci gün sevgili olacaklar. Onlar da fazla hızlı, neler olduğu anlaşılmıyor.
* Peki memleketin en büyük reklam yıldızı kim? En komik adamı mı? Bir ara Cem Yılmaz’ın daha sık göründüğü olmuştu ama, yok değil. En yakışıklı adamı, en güzel kadını mı? Yo güzeller pek öne çıkmıyor. Ekranda en çok görünen yüzü mü? Eh. Acun ya, en çok reklamda oynayan, televizyon kanalı reklamından çıkıp gazoz reklamına koşan bir insan. Herkes onu görmeye çok mu bayılıyor? Hiç sanmıyorum. Ama demek sattırıyor.
* Yeteneksizsiniz’de kazananlar yine iyi çocuklar, daha garip ve saçma çok ekip vardı finalde. Başkaları kazansa daha büyük yazık olurdu.
* Aşk ve Ceza’daki reklamcı, ağanın ablasına süper ilgi gösteriyor ya, son bölümde birden çapkın adam havalarına girip “Ona mı kaldık biz” gibi laflar etmeye başladı. Hiç bizi kandırmaya çalışmasın. Gözümüzle gördük, gayet azimliydi, kadının peşinden ayrılmıyordu. “Ona mı kaldı” ise, beş bölümdür gözleri ışıldar mı, telefonu çalınca liseli kızlar gibi koşuşur mu insan? Senaryoda çark ettiler besbelli.
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

Amaç aza razı etmek

SONRAKİ HABER

ŞİKE TNT 20.00

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...