26 Mart 2010 00:00

Aydın TEKEL işçisinden Yatağan’a destek

AYDIN TEKEL işçileri, kendilerine destek veren enerji işçileri, maden işçileri ve yöre halkına teşekkür amacıyla Yatağan’a gitti.

Paylaş

AYDIN TEKEL işçileri, kendilerine destek veren enerji işçileri, maden işçileri ve yöre halkına teşekkür amacıyla Yatağan’a gitti. Yatağan Termik Santrali’nde sınıf kardeşleriyle buluşan TEKEL işçileri, Yatağan’daki Maden-İş ve Tes-İş sendikaları şube başkanlıklarını da ziyaret etti. Türkiye Maden-İş Sendikası Yatağan Şubesi binasında TEKEL işçileriyle yapılan toplantıda, ev sahibi Şube Başkanı Süleyman Girgin ve Tes-İş Sendikası Yatağan Şube Başkanı Fatih Erçelik, yapmış oldukları konuşmalarda “Kurtuluş yok tek başına ya hep beraber ya hiçbirimiz” sloganının artık slogan olmaktan çıktığını ve TEKEL işçileri sayesinde gerçeğe dönüştüğünü, artık bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirttiler.
Yöre halkının direnişleri boyunca kendilerine verdikleri destekten dolayı, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’ı ziyaret eden TEKEL işçileri, başkanın şahsında tüm yöre halkına teşekkürlerini ve şükran duygularını ilettiler. Yatağan Belediyesi’nden ayrıldıktan sonra Tes-İş Yatağan Şube Başkanlığı’na giden işçiler, burada yapılan direnişin süreci ile ilgili sohbet toplantısının ardından ilçeden ayrıldılar.
(Aydın/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Elektrik'te özelleştirilmeye karşı birleşik mücadele

SONRAKİ HABER

Kartal’da dayanışma büyüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa