26 Mart 2010 00:00

Boşananların atışması, istifayla bitti

KÖŞEYAZARI eski eşler İclal Aydın ve Tuna Kiremitçi arasındaki tartışma, istifaya yol açtı.

Paylaş

KÖŞEYAZARI eski eşler İclal Aydın ve Tuna Kiremitçi arasındaki tartışma, istifaya yol açtı. Vatan yazarı Tuna Kiremitçi, aynı gazetenin yazarı İclal Aydın’ın bir yazısı üzerine istifa ettiğini açıkladı.
Atışmayı başlatan Tuna Kiremitçi’nin Çarşamba günkü yazısıydı. “Jacqueline ve ben” başlıklı yazısında yazar, ünlü çellocu Jacqueline du Pré’den şöyle söz ediyordu: “Jacqueline ve ben, sakin bir hayatı seçtik: Akşamları o çellosunu çalıyor, ben romanıma çalışıyorum. Kendisi, hayatımda gördüğüm en uyumlu hayat arkadaşı.”
İclal Aydın’ın dünkü gazetede yayınlanan “Ayar çekerim görürsün!!” başlıklı köşesi ise, Kiremitçi’nin bir gün önceki bu yazısına yanıttı. Aydın, “Hayatına giren her yeni kadına köşesinden güzelleme yazarken eskileri gömmeden, bir biçimde onları yeni hikâyesinin altyapısı haline getirmeden de bunu başarabileceğini öğretmeli artık biri ona... Tuna’ya yani...” dedi.
Yazı üstüne istifa ettiğini açıklayan Kiremitçi, “Yanıtın içeriği ve düzeyi, kabul edemeyeceğim bir irtifayı sergiliyor” dedi.
Ünlü İngiliz çellocu Jacqueline du Pré, 1945-1987 yılları arasında yaşadı. (MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

ÖRGÜTLÜ BASIN

SONRAKİ HABER

Sunak Aydınlanma Onur Ödülleri Bektaş ve Yavaş’ın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...