29 Mart 2010 00:00

Maydonozla ailesine bakıyor

ELAZIĞ’da yaşayan 85 yaşındaki Mehmet Bay, 20 yıldır maydanoz satarak, kanserli eşi ve engelli çocuğuna bakmaya çalışıyor.

Paylaş

ELAZIĞ’da yaşayan 85 yaşındaki Mehmet Bay, 20 yıldır maydanoz satarak, kanserli eşi ve engelli çocuğuna bakmaya çalışıyor. Yaşına rağmen ailesini geçindirmek için çalıştığını belirten Bay, kazandığı paranın geçimini sağlamaya yetmediğini söyledi.
Her sabah saat 06.00’da kalkarak, Elazığ Hastane Caddesi’nde kasalarla kurduğu yere gittiğini ifade eden Bay, “Yazları maydanozları köydeki evimin bahçesinde yetiştiriyorum. Kışın da sebze halından aldıklarımı satıyorum. Maydanozları satabilmek için burada gün boyu beklemek zorunda kalıyorum. Bu da benim için çok zor oluyor. Özellikle kışın çok soğuk oluyor. Bazı günler ayaklarım soğuktan tutmaz hale geliyor. Bu durum benim için çok zor oluyor” dedi.
Sattığı maydanozlarla kazandığı paranın kendilerini geçindirmeye yetmediğini söyleyen Bay, “2 çocuğum var biri evli ancak ailesine bakamıyor. Diğeri ise engelli. 85 yaşındayım en fazla birkaç yıl daha yaşarım. Tek korkum ise bana bir şey olursa eşime ve çocuğuma kimin bakacağıdır. Diğer oğlum zaten aldığı parayla kendi ailesini zor geçindiriyor. Bundan dolayı ailemin durumunu çok düşünüyorum” şeklinde konuştu. (ELAZIĞ)
ÖNCEKİ HABER

ONLAR KALDIRMAZSA BİZ KALDIRIRIZ

SONRAKİ HABER

TÜPRAG’a kamulaştırma uygulanacak mı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa