29 Mart 2010 00:00

zama zingo

* Yemekteyiz’de olanlara şaşırmayı bırakalı çok oldu.

Paylaş

* Yemekteyiz’de olanlara şaşırmayı bırakalı çok oldu. Ama yine de her gün, her hafta yaratıcı bir şekilde insanın karşısına çıkıyorlar, helal olsun! En son geçen hafta, çiğ et yendiğini de gördük. Adam yemeği beğenmedi tabii ki, laf üstüne laf söyledi; yemeği yapan kadın da bir tabağa çiğ eti koydu, yanına bir iki ot, domates verdi önüne. Adam hiç bozuntuya vermedi, kesti yedi. Biraz rahatladım açıkçası. Çünkü daha ne olabilir ki? Bundan sonra, mesela birisi masadaki çiçekleri beğenmediği zaman yiyebilir, ya da mumları... Peçete kolay olur, eğer cam bardak ya da çatal bıçak yiyecek çıkarsa, o şaşırtıcı olur bakın.
* Reyting için çiğ et bile yenir. Yendi, gördük işte.
* Melekler Korusun dizisinde, herkes birbirinin peşinde; kapıdan kafayı uzatıp eski sevgiliyi, yeni eşi, anneyi falan izliyor. Takipler, gözetlemeler, dinlemeler bayağı yorucu ve biz bütün dizi boyunca bunu izledik.
* Gönül Ferman Dinlemiyor. Konusu: Gönül, Ferman’ı dinlemez ve olaylar gelişir. Çünkü kadının adı Gönül, adamın adı Ferman ve kadın adamı dinlemiyor, hakikaten konu bu. Barış Manço’nun tabii ki hiç aklına gelmemiştir, duysa ters dönecek.
* Barış Manço dedik de, medyanın magazin haberi üretebilme yeteneği gerçekten hayranlık verici. Şimdi de Barış Manço ile Cem Karaca’nın kardeş olabilme ihtimalini dillerine doladılar. İkisi de ölmüş iki kişi, bundan altmış beş-yetmiş yıl önce olmuş bir olayın izini sürüyorlar. Ama biraz sakinleşelim, duralım demiyorlar. Pes!..
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

KOMPLO TEORİSİ TNT 20.00

SONRAKİ HABER

MEDYATİK

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...