08 Nisan 2010 00:00

CHP’den bu kez de videolu deliler

CHP lideri Deniz Baykal’a Van’da düzenlenen saldırıyla ilgili ana muhalefet ile hükümet arasındaki polemik giderek büyüyor.

Paylaş

CHP lideri Deniz Baykal’a Van’da düzenlenen saldırıyla ilgili ana muhalefet ile hükümet arasındaki polemik giderek büyüyor. CHP’liler, fotoğrafın ardından, olaylara karışan AKP’lilerin görüntülerini gösterdi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş ve CHP MYK Üyesi Savcı Sayan, partinin genel merkezinde CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a Van’da düzenlenen saldırıyla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.
Ateş ve Sayan saldırı ile ilgili fotoğraf ve videoları göstererek saldırıyı düzenleyenleri teşhir etti.
KİMLER YOK Kİ!
Görüntülere göre; saldırıyı yapanlar arasında AKP İl Başkan Yardımcısı Aslan Yılmaz, AKP Van Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Kiraz, AKP Van İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları, Taha Çoban ve Selami Taşdemir bulunuyor. Aynı zamanda AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in dünürü olan, Van İl Başkan Yardımcısı Aslan Yılmaz, saldıran grupta ön saflarda yer alıyor. Saldırının bir “AKP projesi” olduğunu savunan Ateş, Çelik’i istifaya çağırdı ve olayı yargıya taşıyacaklarını da ifade etti. (ANKARA)
ÖNCEKİ HABER

CHP: BARAJ YÜZDE 5’E İNDİRİLSİN

SONRAKİ HABER

Balyoz’a balans ayarını kim yaptı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...