14 Nisan 2010 00:00

Türk-İş Temsilciler Kurulu toplanıyor

Türk-İş Ege Bölge Temsilciliği, işyeri baştemsilcileri ve temsilcilerin katılacağı Temsilciler Kurulu toplantısı yapacak.

Paylaş

Türk-İş Ege Bölge Temsilciliği, işyeri baştemsilcileri ve temsilcilerin katılacağı Temsilciler Kurulu toplantısı yapacak. 10 Mart’ta yapılan Başkanlar Kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda, 16 Nisan 2010’da Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde saat 10.00 ile 16.00 arasında gerçekleştirilecek toplantıda, TARİŞ işçilerinin durumu, 1 Mayıs ve 26 Mayıs gündemleri konuşulacak. Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz Türk-İş Ege Bölge Temsilcisi Mustafa Kundakçı, Temsilciler Meclisi toplantısında, işçi sınıfının sorunlarını, 26 Mayıs’ı nasıl organize edeceklerini konuşacaklarını belirtti. “İşyeri baştemsilci ve temsilcilerimizle taban bu konularda ne düşünüyor, ülkemizdeki gerek çalışma hayatı, gerek diğer konularda emeğin birleştirilmesi ile ilgili birlikte neler yapabileceğimizi konuşacağız” dedi.
Diğer işçi ve kamu emekçisi sendikaları ile TMMOB, Tabip Odası ve Baro’dan da temsilci davet ettiklerini belirten Kundakçı, “Her sendikadan temsilciler 5’er dakikalık sürelerle yaşadığı sorunları anlatacak. Bunlara 1 Mayıs ve 26 Mayıs’ta nasıl çözümler üretebileceğimizi değerlendireceğiz” dedi. (İzmir/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

GERÇEK

SONRAKİ HABER

EMEP Samatya işçilerini ziyaret etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...