24 Nisan 2010 00:00

Kızıltepe’de biri polis üç kişi öldürüldü

MARDİN’in Kızıltepe ilçesinde polis merkezine düzenlenen silahlı saldırıdan sonra başlatılan operasyon kapsamında iki kişinin kaldıkları bir...

Paylaş

MARDİN’in Kızıltepe ilçesinde polis merkezine düzenlenen silahlı saldırıdan sonra başlatılan operasyon kapsamında iki kişinin kaldıkları bir kulübede polisler tarafından çapraz ateşe alınarak öldürüldüğü belirtildi.
Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cumhuriyet Polis Merkezi’ne önceki gün akşam saatlerinde yapılan silahlı saldırıda, 2’si polis 3 kişi yaralanmıştı. Yaşanan saldırıda yararlı olan ve Gaziantep nüfusuna kayıtlı polis memuru Ömer Akçan hayatını kaybetti.
Yaşanan saldırının ardından başlatılan operasyonlar çerçevesinde Kızıltepe’nin Ersoylu Mahallesi’nde bir kulübede bulunan iki kişi polisler tarafından çapraz ateşe alındı. Gece saat 02.30’da yapılan baskında çapraz ateşe tutulan 2 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi. İki kişinin kimlikleri açıklanmadı. Kulübede büyük hasar meydana gelirken, iki kişiye ait olduğu belirtilen elbiselerde de kan izleri görüldü. Kulübenin Sahibi Selahattin Yılmaz ve eşi Ayhan Yılmaz’ın da polisler tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Mahallede bulunan birçok eve de kurşunlar isabet ederken, birçok evin de kapıları polisler tarafından kırıldı. İki kişinin cenazesinin Kızıltepe Devlet Hastanesi’nin morgunda bekletildiği belirtildi. (MARDİN)
ÖNCEKİ HABER

Dersimliler mahkeme kararını kutladı

SONRAKİ HABER

Babanın 15 yıl sonra adalet arayışı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa