24 Nisan 2010 00:00

Adana’da hayat ile dayanışma yemeği

Adana’da hayat televizyonu ile dayanışma yemeği düzenlendi. Adana’da bulunan birçok siyasi parti, sendika ve meslek odası...

Paylaş

Adana’da hayat televizyonu ile dayanışma yemeği düzenlendi. Adana’da bulunan birçok siyasi parti, sendika ve meslek odası temsilcisinin bir araya geldiği yemekte, işçilerin ve emekçilerin televizyonu olan hayat televizyonu’nun söylenmeyeni söyleyen, görülmeyeni gören bir televizyon olması nedeniyle dayanışmanın artırılması gerektiği vurgulandı.
Adana Uptown restoranda yapılan yemeğe, Evrensel Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve hayat televizyonu Program Yapımcısı Fatih Polat, DİSK, KESK Türk-İş, TMMOB, Adana Tabip Odası, İHD, BDP, EMEP, EDP Dip Girişimi yöneticileri ile Çukurova’da hayat Eğitim Programı Yapımcısı Prof. Dr. Adnan Gümüş ve Çukurova’da hayat Sağlık Programı Yapımcısı Dr. İsmail Bulca katıldı.
Yemekte konuşan Evrensel Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve hayat televizyonu Program Yapımcısı Fatih Polat, hayat televizyonu’nun kendisini işçi ve emekçilerin mücadelesinde var ettiğini dile getirdi. İşçi ve emekçilerin mücadelesinin tüm gerçekliğiyle hayat televizyonu’nda gösterildiğini belirten Polat, televizyonun işçi ve emekçilerin cüzi bütçelerinden ayırdıkları katkılarla kurulduğunu dile getirdi. hayat televizyonu’nu diğer televizyonlardan ayıran en büyük özelliği, görülmeyeni gösteren ve söylenmeyeni söyleyen bir televizyon olması olarak açıklayan Polat, hayat televizyonu’na destek veren herkese teşekkür etti.
Çukurova’da hayat Eğitim Programı Yapımcısı Prof. Dr. Adnan Gümüş ise hayat televizyonu ile yerellerin sorunlarını da dile getirmeye çalıştıklarını söyledi. hayat televizyonu’nun aynılaşan televizyonlar arasında farklı bir ses olduğunu vurgulayan Gümüş, hayat televizyonu’na sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Çukurova’da hayat Sağlık Programı Yapımcısı Dr. İsmail Bulca ise sağlıkta yaşanan yıkım politikalarının Adana’ya olan etkilerini hayat televizyonu aracılığıyla duyurduklarını dile getirdi.
Konuşmaların ardından Eğitim Sen müzik grubu, ezgileriyle, katılımcıların güzel bir akşam geçirmelerini sağladı. Yemek, çekilen halaylarla son buldu. (Adana/
EVRENSEL)



ADANA’DAKİ KURUMLARDAN KATILIM

Hayat Televizyonu dayanışma yemeğine kurumlar yoğun ilgi gösterdi. Katılan isimler şöyle: Evrensel Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fatih Polat, TÜMTİS Adana Şube Başkanı Halil Çekin ve yönetim kurulu üyeleri, Petrol-İş Adana Şube Başkanı Ahmet Kabaca ve yönetim kurulu üyeleri, T. Haber-İş Adana Şube Başkanı İbrahim Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, DİSK/Genel-İş Şube Sekreteri Cebrail Dağhan ve yönetim kurulu üyeleri, DİSK/TEKSTİL BOSSA şube yöneticileri Fatih Aslan ve Aydoğan Kerse, KESK Dönem Sözcüsü ve BES Şube Başkanı Sinan Tunç, SES Şube Başkanı Muzzafer Yüksel ve Faruk Onuk, ESM Şube Başkanı Cem Eren, Eğitim Sen Şube Başkanı Güven Boğa, şube yönetim kurulu üyeleri Mehmet Akarsubaşı, Yılmaz Zengin, Birol Satar, Rüştü Şatır, Kültür-Sen Merkez Yöneticisi Mustafa Polat, Tarım Orkam-Sen Merkez Yöneticisi Sadık Doğan, Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Rıza Mete, Adana Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Çukurova’da Sağlık Programı Yapımcısı Dr. İsmail Bulca, Hayat TV’de Çukurova’da Eğitim programını hazırlayıp sunan Prof. Dr. Adnan Gümüş, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi Selahattin Alsancak, TMMOB İKK Sekreteri Umut Çelik, İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Biçer, Elektrik Mühendisleri Odası Şube Başkanı Mehmet Mak, Elektrik Mühendisleri Odası Onur Kurulu Başkanı Tuncay Özkul, Ziraat Mühendisleri Odası Şube Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yıldırım Özgök, Makine Mühendisleri Odası Şube Yönetim Kurulu Üyesi İnan Ünlü, Şehir Plancıları Odası Şube Başkanı Ulaş Çetin Kaya, görevi başındayken trafik kazasında hayatını kaybeden Evrensel Gazetesi Muhabiri Hasan İşler’in babası Semih İşler ve abisi Ayhan İşler, İnsan Hakları Derneği Şube Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kara, Emek Partisi GYK Üyesi Halil İmrek, Adana İl Başkanı Sevil Aracı ve yönetim kurulu üyeleri, Barış ve Demokrasi Partisi İl Başkanı Zeki Karataş, Eşitlik ve Demokrasi Partisi Merkez Yöneticisi Metin Çelik, Çağdaş Hukukçular Derneği Şube Başkanı Av. Faruk Ulaş, Doruk Belediye Başkanı Yaşar Şenal, Mercimek Belediye Başkanı Cumali Çavuş, Emek Partisi Ceyhan İlçe Başkanı Hüseyin Muhacir, CHP Ceyhan İlçe Başkanı İlyas Kurt, İHD eski Adana Kurucu Şube Başkanı Av. Ülkü Tolunay, Şahin Kılıç, Refik Uğur, Mehmet Dağ, Eşitlik ve Demokrasi Partisi Genel Merkez Yöneticisi Metin Çelik, Alevi Kültür Dernekleri Adana Şube Başkanı Kemal Çelik, Dersimliler Derneği Şube Sekreteri Hasan Hüseyin Reyhanlı, Dr. Osman Doğan.
ÖNCEKİ HABER

Sirmen: Denizler masumdu ama Eygi değildir

SONRAKİ HABER

YOLCULAR İÇİN EL AYNASI

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...