19 Mayıs 2010 00:00

Yanlış yaparsanız kendi başınızı belaya sokarsınız

ESKİ adıyla Ballıca, yeni adıyla Samsun BAK Sigara Fabrikası’ndan 135 işçinin çıkarılacağına ilişkin haberler ...

Paylaş

ESKİ adıyla Ballıca, yeni adıyla Samsun BAK Sigara Fabrikası’ndan 135 işçinin çıkarılacağına ilişkin haberler üzerine sendikacılar ve işçilerin katıldığı bir toplantı yapıldı. Türk-İş eğitim merkezinde yapılan toplantıya, Tek Gıda-İş Genel Sekreteri Mecit Amaç, Genel Örgütlenme Sekreteri Mustafa Akyürek, sendikanın İstanbul, Tokat, Samsun şube başkanları ile işçilerin tamamı katıldı.
İlk konuşmayı yapan Mustafa Akyürek, Ankara’da çok şey öğrendiklerini belirterek, “Eğer burada bir tek işçinin kılına zarar gelirse, burayı Ankara’dan daha beter yaparız” uyarısında bulundu. Birlikteliğin önemine vurgu yapan Akyürek, teslim olan sendikaların kaybetmeye mahkum olduğunu dile getirdi.Tek Gıda-İş Genel Sekreteri Mecit Amaç ise BAT yetkililerini uyararak, “Böyle bir yanlış yaparsanız, kendi başınızı belaya sokarsınız, biz buna asla müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.
İşçilere seslenen Mecit Amaç, “Bu işin dinamiği sizsiniz. Sizi zor duruma düşürecek hiçbir pazarlığın içinde olmayacağız” dedi. (Samsun/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

‘Türkiye’nin geleceği ipotek altına alınmıştır’

SONRAKİ HABER

Ağrı’da selzedeler kaderlerine terk edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...