05 Haziran 2010 00:00

3 YARALI DAHA TÜRKİYE’YE GELDİ

İsrail’in Gazze’ye yardım götüren gemilere saldırısında yaralananlardan üçünü daha İsrail’den alan ambulans uçak, Türkiye’ye geldi. Uğur Süleyman Söylemez, Ahmet Aygan Bekar ve Mehmet Ali Zeybek isimli yaralıların tedavisi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılacak

Paylaş

İsrail’in Gazze’ye yardım götüren gemilere saldırısında yaralananlardan üçünü daha İsrail’den alan ambulans uçak, Türkiye’ye geldi. Uğur Süleyman Söylemez, Ahmet Aygan Bekar ve Mehmet Ali Zeybek isimli yaralıların tedavisi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılacak.
Öte yandan 19 yaralının tedavisinin sürdüğü Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Başhekimi Doç. Dr. Metin Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, hastanede on sekizi Türkiye, biri İrlanda vatandaşı olmak üzere toplam on dokuz hastanın tedavi altında olduğunu duyurdu. Hastalardan üçünün yoğun bakımda olduğunu ifade eden Doğan, diğer hastaların yataklı ünitede tedavi altında olduklarını bildirdi.
Doğan, bazı hastalara ortopedi, plastik cerrahi, genel cerrahi ve göğüs cerrahisi uzmanları tarafından müdahalede bulunulduğunu, yoğun bakımdaki hastaların durumunun ciddiyetini koruduğunu kaydetti.
Hastalara tıbbi ve psikolojik destek verildiğini anlatan Doğan, hastaların hem yakınlarının hem de kendilerinin kişisel ihtiyaçlarının temin edildiğini belirtti. Doç. Dr. Metin Doğan, yaralıların durumlarının genel olarak iyiye gittiğini bildirdi.
ÖNCEKİ HABER

Madencinin karası kömürdendir, sizinki yüz karası…

SONRAKİ HABER

Filistin için sempozyum düzenleniyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...