13 Temmuz 2010 00:00

Kılıçdaroğlu ve Erdoğan Perşembe görüşecek

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, uzun süredir beklenen muhalefetle görüşme turunu bu hafta gerçekleştiriyor.

Paylaş

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, uzun süredir beklenen muhalefetle görüşme turunu bu hafta gerçekleştiriyor. Erdoğan CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Perşembe günü bir araya gelecek. Erdoğan CHP, DSP, Saadet Partisi ve BBP genel başkanları ile de görüşecek. Erdoğan’ın sorunun çözümünde en etkili olabilecek taraflardan BDP ile görüşmeyecek olması ‘Bu görüşmeler neyi çözer’ sorusunu akıllara getiriyor.
Erdoğan’ın Meclis dışındaki partilere gönderdiği ziyaret mektubunda ‘Terörle mücadele ve referandum konularında görüşmek üzere’ ifadesi yer alıyor. Ancak Erdoğan’ın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme gündeminde sadece ‘Terörle mücadele’ ifadesi yer alıyor.
CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay, dünkü MYK toplantısının ardından kameraların karşısına geçerek, “Sayın Başbakan’ın terör konusunda görüş alışverişinde bulunmak arzusuyla CHP Genel Başkanı’na yazılı olarak yapmış olduğu davet ve randevu talebi üzerine, sayın Genel Başkanımız 15 Temmuz Perşembe günü saat 11.00’de TBMM’deki odasında sayın Başbakan ile görüşeceklerdir. Bu husus Sayın Başbakan’a Genel Başkanımız tarafından da yazıyla bildirilecektir” dedi.
Erdoğan’ın, DSP, Saadet Partisi ve BBP liderlerine parti genel merkezlerinde yapacağı ziyaretin saatleri de belli. Başbakan, DSP Genel Başkanı Masum Türker ile salı günü saat 14.30’da, SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ile çarşamba günü saat 14.00’te, BBP Genel Başkanı Yaşar Topçu ile yine aynı gün saat 16.00’da bir araya gelecek. (ANKARA)


ÖNCEKİ HABER

Yargıtay ve YARSAV’dan Anayasa Mahkemesi’ne tepki

SONRAKİ HABER

Atalay’a göre her şey yolunda!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...