21 Temmuz 2010 00:00

Assos sokaklarında roman havası

BU yıl ilk kez düzenlenecek Assos Athena Festivali, muhteşem tarihi mekanlarda sergi ve konserlerle izleyicinin karşısına çıkıyor.

Paylaş

BU yıl ilk kez düzenlenecek Assos Athena Festivali, muhteşem tarihi mekanlarda sergi ve konserlerle izleyicinin karşısına çıkıyor. 22 Temmuz’da Ayşegül Yeşilnil’in resim sergisiyle açılacak festivalde, Ahırkapı Büyük Roman Orkestrası, Assos sokaklarını şenlendirecek. Aynı günün akşamında MFÖ, izleyicilerle buluşacak.
Ahırkapı Büyük Roman Orkestrası, 22 Temmuz’da Assos sokaklarında dolaşarak festival yürüyüşü yapacak. Orkestra yürüyüşün ardından köy meydanında bir konser verecek. Ahırkapı Büyük Roman Orkestrası, hem müzikleriyle hem danslarıyla festivale büyük renk katacak.
Assos Athena Festivali 23 Temmuz’da Yeni Türkü, 24 Temmuz’da Şirin Pancaroğlu ve İdil Biret konserleriyle devam edecek. Tamamı Ege Denizi’ni gören, Midilli Adası’na karşıdan bakan 2 bin kişi kapasiteli amfi tiyatro festival boyunca binlerce sanatseveri ağırlamayı bekliyor. Assos Athena Festivali önümüzdeki yıllarda da geleneksel olarak devam edecek. Festival süresince Behramkale’den festival alanına ücretsiz servisle ulaşım sağlanabilecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Yaşamak için açlık grevinde

SONRAKİ HABER

AKM için suç duyurusu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...