03 Ağustos 2010 00:00

Türker’den CHP saldırısına tepki

DSP Genel Başkanı Masum Türker, ‘Arıtmanın kokusuna, zehirli varillere artık yeter’ kampanyası standına CHP’lilerce yapılan saldırıyı kınamak için Tuzla’da basın açıklaması yaptı.

Paylaş

DSP Genel Başkanı Masum Türker, ‘Arıtmanın kokusuna, zehirli varillere artık yeter’ kampanyası standına CHP’lilerce yapılan saldırıyı kınamak için Tuzla’da basın açıklaması yaptı.
İstanbul Milletvekil Ayşe Jale Ağırbaş, PM Üyeleri Orhan Birgit, Mustafa Aslan ve İstanbul il yöneticileriyle birlikte Tuzla’ya gelen Türker, Tuzla sahilinde açılan standı ziyaret etti.
Burada basına açıklama yapan Türker, belinde silahlarla zehirli varillere karşı imza toplanan standa saldıranların neden korktuklarını merak ettiklerini dile getirdi.
Zehirli varillerin tamamının ortaya çıkartılmadığı, yer altında gömülü daha binlerce varil olduğuna dair kendilerine ihbarlar geldiğini ifade eden Türker, “O variller çıkacak. O varillerin gömenler de gömülmesinde erketelik yapanlar da ortaya çıkacak” dedi. Türker, saldırıyı TBMM’ye taşıyacaklarını, baskının kamera kayıtlarını çoğaltarak, tüm milletvekillerine, yazarlara ve kanaat önderlerine göndereceklerin söyledi.
“Kampanyamız sürecinde ve saldırı nedeniyle yanımızda olan, geçmiş olsun dileklerini ileten Tuzlalara teşekkür ediyoruz” diyen DSP Tuzla İlçe Başkanı Halil Özen, ”Özellikle bizi destekleyen, bizi yalnız bırakmayan Emek Partili dostlarımıza ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştu.
Açıklamada, DSP İstanbul Milletvekili Ayşe Jale Ağırbaş ve İl Başkanı Ercümen Tahiroğlu’da birer konuşma yaptı.
Geçtiğimiz Pazar gecesi DSP imza standına başlarında CHP Tuzla İlçe Başkanı Cemil Ekşi ve CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hasan Uzunyayla’nın bulunduğu kalabalık bir grup saldırmış, İlçe Başkanı Halil Özen, eşi ve oğlu darp edilmişti.
(İstanbul/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Başbakanlık’ta ‘provokasyon’ zirvesi

SONRAKİ HABER

YARSAV: Başbakan çarpıtıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...