03 Ağustos 2010 00:00

Polat, Tarsus’ta İsrailli komutanın peşinde!

KURTLAR Vadisi Filistin filminin çekimlerine Tarsus’ta başlandı.

Paylaş

KURTLAR Vadisi Filistin filminin çekimlerine Tarsus’ta başlandı. Kasım’da gösterime girmesi planlanan filmde, Polat Alemdar ve arkadaşları, Filistin’e giden yardım gemilerine saldıran İsrail birliğinin komutanının peşine düşecek.
Çekimleri Tarsus, Adana ve Mersin’de gerçekleşecek filmden, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz memnun. Tarsus’ta birçok film çekildiğini söyleyen Kocamaz, en büyük ilginin Kurtlar Vadisi Filistin filminin gördüğünü düşünüyor.
Kurtlar Vadisi Filistin’in oyuncu kadrosunda Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erdal Beşikçioğlu, Nur Aysan, Mustafa Yaşar, Erkan Sever, Zafer Diper ve Umut Karadağ yer alıyor.
5 Kasım 2010’da Türkiye ve dünyada aynı anda vizyona girecek Kurtlar Vadisi Filistin filminin yapımcılığını Pana Film adına Raci Şaşmaz üstlenirken, senaryosu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan tarafından kaleme alındı. Filmin yönetmenliğini ise Zübeyr Şaşmaz üstleniyor. Kurtlar Vadisi Filistin’in özel efekt koordinatörlüğünü Mark Meddings ve dublör koordinatörlüğünü Dusan Hyska yapıyor. Görüntü yönetmenliğini Selahattin Sancaklı’nın yaptığı filmin müzikleri de Kalan Müzik’e ait.
İSRAİLLİ’NİN TEK DÜŞMANI POLAT
Filmin konusu ise, Kurtlar Vadisi Irak’ta olduğu gibi, milli bir intikam öyküsünden, adaletin yerini bulması isteğine dönüşüyor. Gazze’ye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin’e gidiyor. Amaç, bu baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrailli komutanı ele geçirmek. Hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdar’ı bazı sürprizler bekliyor. Hedeflerindeki kişi olan Moşe Ben Eliezer’in gaddarlığı ve teknolojik imkânları işleri zorlaştırıyor. Polat, Moşe’ye ulaşmaya çalışırken, Filistin’de masum insanların nasıl öldürüldüklerini görüyor. Moşe, köyleri yıkıyor, çocukları öldürüyor ve Polat’a yardım eden herkesi hapse atıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Yoğun istek üzerine, tekrar Buika

SONRAKİ HABER

Rojin’e korkudan sansür

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa