12 Mart 2011 08:42

Sağlık emekçileriyle birlikteyiz

EMEK Partisi (EMEP) Genel Merkezi yaptığı yazılı açıklama ile 13 Martta sağlık emekçilerini desteklediklerini belirtti. AKP hükümetinin sağlık politikalarının halkın sağlık hakkını tehdit ettiği ve sağlık çalışanlarının köleleştirecek uygulamaları hayatı geçirdiği belirtilen açıklamada “Sağlık çalışa

Sağlık emekçileriyle birlikteyiz
Paylaş

EMEK Partisi (EMEP) Genel Merkezi yaptığı yazılı açıklama ile 13 Martta sağlık emekçilerini desteklediklerini belirtti. AKP hükümetinin sağlık politikalarının halkın sağlık hakkını tehdit ettiği ve sağlık çalışanlarının köleleştirecek uygulamaları hayatı geçirdiği belirtilen açıklamada “Sağlık çalışanları çalışma koşullarının iyileştirilmesi, performans uygulamasına son verilmesi, temel ücretlerinin yükseltilmesi, iş ve can güvenliklerinin sağlanması ve halkın sağlık hakkını savunmak için, sağlık emekçileri Ankara’da olacaklar” denildi.
Sağlık ve sosyal hizmet emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramının kutlandığı açıklamada, “13 Martta sağlık örgütlerinin Ankara’da ortaklaşa yapacağı miting, halkın sağlık hakkını, sağlık ve sosyal hizmet emekçilerinin ekonomik, özlük ve demokratik haklarını savunmak için yapılan önemli bir eylemdir.

Hükümetin ve sermayenin yıllardır başta sağlık ve eğitim hakkı olmak üzere, emekçilerin haklarına yönelik saldırılara ve hak gasplarına karşı Ankara’da yapılacak olan ‘Sağlıkta özelleştirmeye karşı çok ses, tek yürek’  mitingini destekliyor ve sahipleniyoruz. Tüm emekçi halkımızı mitinge katılmaya çağırıyoruz” denildi (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Öğrencilerin staj paralarına el koyuyorlar

SONRAKİ HABER

Bu eylem bir başlangıç

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...