11 Ağustos 2010 00:00

Kılıçdaroğlu, Başbakan’a yüklendi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Konya ilçelerinde düzenenlenen mitinglerde yaptığı konuşmalarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi.

Paylaş

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Konya ilçelerinde düzenenlenen mitinglerde yaptığı konuşmalarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi.
Referandum mitingleri kapsamında Konya’ya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ilk olarak Yunak ilçesine geçti. Burada vaatlerini sıralayan Kılıçdaroğlu, “Biz uzaktan kumandalı olmayacağız. Birileri bize talimat verecek, biz yapmayacağız. Doğrusu ne ise halkın çıkarı ne ise, halkın isteği ne ise onu yapacağız. Onun sözünü veriyoruz” diye konuştu.
Tuzlukçu ilçesine de geçen Kılıçdaroğlu, “Bu Anayasa sadece ve sadece Recep beyin, kendisi için getiriliyor. Recep bey gidip hesap vermesin diye getiriliyor. Ama size söz veriyorum, yetim hakkı, kul hakkı yiyen kimse gidip hakkını verecektir” dedi.
CHP lideri Akşehir’de yaptığı konuşmada ise Başbakan’ın memur hitabına değindi. “Her ne kadar Recep bey, memurları hakir görüyorsa ise de, ben bir memur olarak buraya geldim” diyen Kılıçdaroğlu, “Recep beyin ezberini bozacağım. Recep beyin uykularını da bozacağım. Recep beyin ezberini ve kimyasını bozacağım, daha sonra düzenini de bozacağım” diye konuştu. (KONYA)
ÖNCEKİ HABER

Mavi Marmara’dan ilk görüntüler

SONRAKİ HABER

Demirtaş’tan basına boykot yalanlaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...