04 Eylül 2010 00:00

Kayıp çocukların babaları perişan

KAYSERİ’de geçen yıl Şeker Bayramı’nda şeker toplamak için evden çıkan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan 3 çocuktan Türkan Ay’ın babası İbrahim Ay, gazete bürolarını arayarak, “Çocuklarımızı kaçıranlar yakalandı. Polis, çocuklarımızı bize teslim etti” dedi

Paylaş

KAYSERİ’de geçen yıl Şeker Bayramı’nda şeker toplamak için evden çıkan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan 3 çocuktan Türkan Ay’ın babası İbrahim Ay, gazete bürolarını arayarak, “Çocuklarımızı kaçıranlar yakalandı. Polis, çocuklarımızı bize teslim etti” dedi. Emniyet Müdürlüğüne koşan gazeteciler, ihbarın asılsız olduğunu, acılı babanın psikolojisi iyice bozulduğundan böyle bir şey yaptığını öğrendi. Diğer 2 çocuğun babası Hamza Tekin de önceki gün ikinci kez kalp krizi geçirmiş, hastanede tedavi altına alınmıştı.
Leyla ve Hamza Tekin çiftinin çocukları 8 yaşındaki Dilruba ve 9 yaşındaki Ahmet Tekin, komşularının kızı 11 yaşındaki Türkan Ay’la birlikte 21 Eylül 2009 günü akşam üzeri evlerinden şeker toplamak için çıkmış ve 3 çocuktan bir daha haber alınamamıştı.
1 yıldır kızının bulunması umuduyla yaşayan İbrahim Ay, bunalıma girdi. Gazete bürolarını arayan İbrahim Ay, “Çocuklarımız bulundu. Emniyet Müdürlüğüne gelin” dedi. Ay, daha sonra bir kez daha arayarak, “Çocukları kaçıranlar yakalandı. Biz çocuklarımızı teslim aldık. Emniyet Müdürlüğünden ayrılıyoruz. Haberi atladınız” dedi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kayıp çocuklarla ilgili arama çalışmalarının devam ettiğini, ancak henüz izlerine rastlanmadığını, Baba İbrahim Ay’ın psikolojisinin çok olumsuz durumda olduğunu, onun için böyle bir açıklama yapmış olabileceğini kaydetti. (KAYSERİ). Polis, çocuklarımızı bize teslim etti” dedi. Emniyet Müdürlüğüne koşan gazeteciler, ihbarın asılsız olduğunu, acılı babanın psikolojisi iyice bozulduğundan böyle bir şey yaptığını öğrendi. Diğer 2 çocuğun babası Hamza Tekin de önceki gün ikinci kez kalp krizi geçirmiş, hastanede tedavi altına alınmıştı.
Leyla ve Hamza Tekin çiftinin çocukları 8 yaşındaki Dilruba ve 9 yaşındaki Ahmet Tekin, komşularının kızı 11 yaşındaki Türkan Ay’la birlikte 21 Eylül 2009 günü akşam üzeri evlerinden şeker toplamak için çıkmış ve 3 çocuktan bir daha haber alınamamıştı.
1 yıldır kızının bulunması umuduyla yaşayan İbrahim Ay, bunalıma girdi. Gazete bürolarını arayan İbrahim Ay, “Çocuklarımız bulundu. Emniyet Müdürlüğüne gelin” dedi. Ay, daha sonra bir kez daha arayarak, “Çocukları kaçıranlar yakalandı. Biz çocuklarımızı teslim aldık. Emniyet Müdürlüğünden ayrılıyoruz. Haberi atladınız” dedi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kayıp çocuklarla ilgili arama çalışmalarının devam ettiğini, ancak henüz izlerine rastlanmadığını, Baba İbrahim Ay’ın psikolojisinin çok olumsuz durumda olduğunu, onun için böyle bir açıklama yapmış olabileceğini kaydetti. (KAYSERİ)
ÖNCEKİ HABER

‘Unutmadık, unutturmayacağız’

SONRAKİ HABER

Eğitim ödeneğinde açık ayrımcılık yapılıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa