16 Ekim 2010 00:00

Kırşehir mücadeleci işçisini kaybetti

KARAYOLU işçisi ve Emek Partisi Kırşehir İl Yöneticisi Fevzi Seyfi önceki gün yaşanan trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Paylaş

KARAYOLU işçisi ve Emek Partisi Kırşehir İl Yöneticisi Fevzi Seyfi önceki gün yaşanan trafik kazasında yaşamını yitirdi.
İşçi arkadaşları ile birlikte yol tamiratı için Kırşehir’in Kaman ilçesi yakınlarında bulunan Seyfi’nin yaşamını yitirdiği kaza, yolların bozuk oluşu ve havanın yağışlı olması nedeniyle yaşandı.
Yıllarca yol işçilerinin sendikal mücadelesinin en önünde yer alan, bürokratik sendikal anlayışa karşı mücadeleci bir çizgide ısrar edip işçilerle birlikler oluşturmaya çalışan Seyfi’yi iş arkadaşları cenaze töreninde de yalnız bırakmadı.
Örgütlenmeleri için çaba gösterdiği taşeron işçilerinin de yoğun olarak katıldığı cenaze törenine emek ve demokrasi güçleri katıldı.
ANMA DÜZENLENECEK
Yaşamını adadığı işçilerin örgütlenmesi ve siyasi olarak da işçi sınıfının partisinde birleşmeleri için emek harcayan Seyfi için önümüzdeki günlerde iş arkadaşları ve dostları tarafından bir anma töreni yapılacağı bildirildi.
(Kırşehir/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Gönül, füze kalkanını doğruladı

SONRAKİ HABER

Otomotiv sektörü krizden etkilenmedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...