11 Mart 2011 10:22

Ahmet Şık’ın arkadaşları buluşuyor

İSTANBUL Bilgi Üniversitesi çalışanları, arkadaşları Ahmet Şık’a destek vermek için bir araya geliyor. Yapılacak buluşmada şaibeli bir hukuki süreçte, Ahmet’in “gizli” ve “derin” olduğu söylenen delillerle karartılmaya çalışılan kişiliği, yazdıkları ve gazeteciliği konuşulacak.14 Mart Pazar

Ahmet Şık’ın arkadaşları buluşuyor
Paylaş

İSTANBUL Bilgi Üniversitesi çalışanları, arkadaşları Ahmet Şık’a destek vermek için bir araya geliyor. Yapılacak buluşmada şaibeli bir hukuki süreçte, Ahmet’in “gizli” ve “derin” olduğu söylenen delillerle karartılmaya çalışılan kişiliği, yazdıkları ve gazeteciliği konuşulacak.

14 Mart Pazartesi günü İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü E3 binası 101’de yapılacak buluşma öncesi saat 11.00’de E3 binası önünde toplanılacak ve burada basın açıklaması yapılacak. Açıklamanın ardından Ahmet’in gazeteci kimliği ve en önemlisi yazdıklarının delil sayılması için Ahmet Şık’ın Ergenekon davaları hakkında yazdığı kitabı okumayan Savcı Zekeriya Öz’e Ahmet Şık’ın kitapları postalanacak.           

Bu eylemin ardından saat 12.00’de form düzenlenecek ve Ahmet’i tanıyanlar, onunla birlikte çalışanlar, ondan öğrenenler Ahmet’i anlatacaklar. Yapılacak buluşmaya Celal Başlangıç, İsmail Saymaz, Ertuğrul Mavioğlu, Ertuğrul Kürkçü, Esra Arsan habervesaire’den çalışma arkadaşları ve öğrencileri katılacak. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Dilovası’ndaki zehirli atık temizlendi

SONRAKİ HABER

Devlet Tiyatrolarında 26 sahnede ücretsiz oyun

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...