01 Aralık 2010 00:00

Hacettepe’de ‘kriz ve işsizlik’ sempozyumu

HACETTEPE Üniversitesi (HÜ) İktisat Bölümü’nün 2. Ulusal İktisat Sempozyumu’nun bu yılki başlığı “Küresel kriz ve işsizlik” olacak.

Paylaş

HACETTEPE Üniversitesi (HÜ) İktisat Bölümü’nün 2. Ulusal İktisat Sempozyumu’nun bu yılki başlığı “Küresel kriz ve işsizlik” olacak. 2 - 3 Aralık günlerinde düzenlenecek sempozyumda bölgesel asgari ücret, iş yasaları ve işsizliğin sosyal boyutları tartışılacak.
H.Ü. İktisat Bölümü’nün düzenlediği “Küresel kriz ve işsizlik” başlıklı Ulusal İktisat Sempozyumu 2 Aralık Perşembe günü H.Ü. Tuğrul Çubukçu Salonu’nda başlayacak. 2 gün sürecek sempozyumda işsizlik hem Türkiye’deki, hem de dünyadaki boyutlarıyla ele alınacak. İşsizliğin emek politikaları ve sosyal yaşamla ilişkileri ele alınacak.
Açılışın ardından Türk Sosyal Bilimler Derneği’nin “Kriz, İşsizlik ve Emek Politikaları” başlıklı paneliyle başlayacak olan sempozyumda ILO’nun da bir oturumu olacak. Sempozyumun Oturum başlıkları şöyle: “Küresel Kriz ve İşsizlik”, “Sektörel Yaklaşımlar”, “Kriz Önlemlerinin İstihdam ve İşsizlik Üzerine Etkileri”, “Kadın ve İşsizlik”, “Bölgesel Kalkınma, Sosyal Politikalar ve İşsizlik.” (Ankara/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

BAŞYAZI

SONRAKİ HABER

TOKİ’ye evlerinizi satmayın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...