12 Aralık 2010 00:00

Başbakan’dan ‘eyvallah’ konuşması

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, 8 yıl boyunca Doğu’nun, Güneydoğu’nun, Türkiye’nin sorunlarına el attıkça...

Paylaş

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, 8 yıl boyunca Doğu’nun, Güneydoğu’nun, Türkiye’nin sorunlarına el attıkça, birilerinin bunu engellemek için vargücüyle üzerlerine geldiklerini savunarak, “Hiçbir tehdide eyvallah demedik” dedi.
Erdoğan, Karayolları Parkı’nda düzenlenen 78 tesisin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, daha önce yaptığı konuşmaların bir benzerini de Mardin’de yaptı.
Bölge illerinde ve Mardin’de Mardin’in 12 Eylülde referandum oylamasında halkın oy kullanılmasının engellenmek istendiğini savunan Erdoğan, engellemenin değişimden korkanlar tarafından yapıldığı ileri sürdü. Erdoğan, üstü kapalı olarak BDP referandumda boykot kararı alan BDP’yi yine hedef almış oldu. Erdoğan, ardından hükümetin yaptığı çalışmaları övdü. İktidarları boyunca illerin çehresinin ve Mardin’nde çehresinin değiştiğini savunan Erdoğan, “8 yıl boyunca biz Doğu’nun, Güneydoğu’nun, Türkiye’nin sorunlarına el attıkça, birileri bunu engellemek için vargücüyle üzerimize geldi. Doğu’da, Güneydoğu’da terör üzerimize geldi. Batı’da çeteler üzerimize geldi, mafya üzerimize geldi. Bize, sorunları çözmeyin dediler” diye konuştu. (MARDİN)
ÖNCEKİ HABER

Sevsinlerdemokrasinizi!

SONRAKİ HABER

Başbakan’dan ‘eyvallah’ konuşması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...