08 Mart 2011 12:50

Hizbullahçı Gümüş, selametteymiş!

Tahliyesinin ardından yurt dışına kaçtığı sanılan Hizbullah Lideri Edip Gümüş, örgüte yakın İnternet sitesine yazdığı mektupta, “Kimseye haber vermeden ortalıktan çekilmek zorunda kaldık, selametteyim” dedi.CMK’nın 102’nci maddesi uyarınca Diyarbakır Cezaevinden tahliyelerinin ardından kayıplara karışan ter&ou

Hizbullahçı Gümüş, selametteymiş!
Paylaş

Tahliyesinin ardından yurt dışına kaçtığı sanılan Hizbullah Lideri Edip Gümüş, örgüte yakın İnternet sitesine yazdığı mektupta, “Kimseye haber vermeden ortalıktan çekilmek zorunda kaldık, selametteyim” dedi.

CMK’nın 102’nci maddesi uyarınca Diyarbakır Cezaevinden tahliyelerinin ardından kayıplara karışan terör örgütü Hizbullah Lideri Edip Gümüş, örgüt tabanına yönelik olarak kaleme aldığı mektubunda, “Şartlar ve oluşturulan hava gereği kimseye haber vermeden ortalıktan çekilmek zorunda kaldık. Elhamdulillah selametteyim. Hakkınızı helal edin. Biz yakalanmamak için uğraşacağız, onlar yakalamak için uğraşacak” dedi. Bulunduğu yer ya da ülkeyle ilgili bilgi vermeyen Gümüş, “Cenab-ı Allah, Yargıtay dahil olmak üzere, İslam düşmanı bütün basın mensuplarını da kör, sağır ve dilsiz etti. Eğer basın bir hafta, birkaç gün hatta bir gün önce bile işin farkına varıp yaygara çıkarmaya başlasaydı, bırakılmayacaktık” dedi.

Gümüş mektubunun devamında şöyle dedi; “İlk iki gün söylenenlerin hesabını yapmadık. Ne zaman ki hükümet yetkilileri, ‘Şu anda bile yargı istese bu işi bir saatte halleder’ deyince, bizi yakalayacakları kanaati hasıl oldu.”

TEMEL TUTUKLANDI

Öte yandan Hizbullah’ın İstanbul sorumlusu olduğu öne sürülen Mehmet Bahattin Temel, önceki gün ‘Terör örgütü yöneticisi olmak’ suçundan tutuklandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Askeri dinleme üssü MİT’e devrediliyor

SONRAKİ HABER

Ergenekon torbası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...