09 Ocak 2005 22:00

Erdoğan'dan pembe Türkiye tabloları

AKP İstanbul Gençlik Kolları 1. Olağan Kongresi'nde konuşan AKP Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, "3 Kasım seçimlerinden sonra Türk insanı iç ve dış politikada kendine güven duymaya ve geleceğe umutla bakmaya başlamıştır" iddiasında bulundu.

Paylaş
AKP İstanbul Gençlik Kolları 1. Olağan Kongresi'nde konuşan AKP Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, "3 Kasım seçimlerinden sonra Türk insanı iç ve dış politikada kendine güven duymaya ve geleceğe umutla bakmaya başlamıştır" iddiasında bulundu. Halkın alım gücü artmış! Apdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan kongreye katılan Başbakan Erdoğan, azalan enflasyonun insanların cebindeki paranın alım gücünü arttırdığını ve milletin faiz yükünden kurtulmaya başladığını öne sürerek, hızla artan yoksulluk ve işsizliği görmezden geldi.

Duy da inanma Erdoğan, "depolitize gençlik istemediklerini" ekleyerek, partili gençlere "Hayat, ekonomi, siyaset de bir risktir. Bayramlığı ile kefenini birarada taşıyanlar ancak siyaset yapabilir. Fildişi kulelerde siyaset yapanlar, bu ülkeden çok şey alıp götürdü. Ama onları millet affetmedi. Bu millet onları 3 Kasım'da sandığa bir daha dönmemek üzere gömdü" diye seslendi. Başbakan Erdoğan daha sonra AKP'nin "aile değerlerine bağlılığından" ve muhafazakârlığından dem vurdu.

ÖNCEKİ HABER

Sarıgül umduğunu bulamadı

SONRAKİ HABER

Türkiye-ABD-Irak zirvesine açık mektup

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...