14 Kasım 2004 22:00

Yine kazası bol bir bayram

Bu bayramda da trafik kazaları çok sayıda cana maloldu. Yurdun çeşitli illerinde gerçekleşen kazalarda dün 12 kişi önceki gün de 15 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı.

Paylaş
Bu bayramda da trafik kazaları çok sayıda cana maloldu. Yurdun çeşitli illerinde gerçekleşen kazalarda dün 12 kişi önceki gün de 15 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı. Mardin'in Kızıltepe ilçesinde önceki gün, Seydo Kaçmaz yönetimindeki 47 KR 163 plakalı otomobil, E-90 karayolunun Kızıl köyü mevkiinde, Zeki Altunkaynak idaresindeki 33 B 3935 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Kaçmaz (50) ile araçta bulunan oğlu Mazlum Kaçmaz (6), kayınpederi Yusuf Öngörür (70) ve kayınbiraderi İsmail Öngörür (34) hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı. Sivas'ta, Zekai Erdem (48) yönetimindeki 58 FR 659 plakalı otomobil, Sivas-Malatya karayolunun 29. kilometresinde, Ferhat Bölükbaş'ın kullandığı 58 FU 407 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada, otomobilde sıkışan sürücü Erdem öldü, 3 kişi yaralandı. Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, Kasım Erdoğan'ın (47) kullandığı 46 EZ 407 plakalı otomobil, Elbistan-Çoğulhan karayolunun 8. kilometresinde, Ahmet Dağlı yönetimindeki 46 EC 160 plakalı pancar yüklü traktörün römorkuna çarptı. Otomobil sürücüsü Kasım Erdoğan, eşi Döndü Erdoğan (44) ve torunu Mehmet Bolat (6) öldü, 2 kişi de yaralandı.

Dün de ölümler sürdü Dün de yurdun çeşitli bölgelerinde trafik kazaları meydana geldi. Bolu, Antep, Maraş, Ankara, Konya, Bursa, Denizli, Amasya, Ağrı, Karabük'teki kazalarda 12 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bayram tatiline çıkan iki aileden 4 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Antalya'dan Denizli'ye gitmekte olan Adem Kozalan yönetimindeki 07 CHV 06 plakalı otomobil, Acıpayam Kumavşarı mevkiinde sağ ön lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak, Antalya yönüne seyreden Aykut Uğur'un kullandığı 35 KMA 27 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, polis memuru Adem Kozalan (43) ile eşi Ergül Kozalan (38), çocukları Gökhan Kozalan (13) ve diğer araçta bulunan Berkay Uğur adlı 3 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi. Kazada, Aykut Uğur (40), eşi Demet Uğur (37) çocukları Berna Uğur (13) ve ölen Gökhan Kozalan'ın ikizi olduğu öğrenilen Hakan Kozalan yaralandı.

ÖNCEKİ HABER

Üretici destekten yoksun bırakıldı

SONRAKİ HABER

Orman kıyımı durduruldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa