01 Ekim 2004 21:00

MEKTUP

Tatilde kitap okudum ve bu okuduğum kitapların adını merak ediyorsanız arkadaşlar, şöyle: Kırmızı Pabuçlar, Peterpan, Andersen'den Masallar, Dünya Onlarla Daha Güzel ve Çoban Dede'nin çocukları.

Paylaş
Tatilde kitap okudum ve bu okuduğum kitapların adını merak ediyorsanız arkadaşlar, şöyle: Kırmızı Pabuçlar, Peterpan, Andersen'den Masallar, Dünya Onlarla Daha Güzel ve Çoban Dede'nin çocukları. Kitap okumanın yanı sıra mahallemizde bulunan toplum merkezinin yaz kurslarına katıldım. Satranç, bilgisayar öğrendim. Ayrıca yaz tatilinde Kung-fu kursuna gittim ve bu arada beni çok üzen bir şey oldu. Babannem düştü ve bacağı kırldı. Size çok önemli bir şey söyleyeceğim. Bütün yaşlı dedelere ve babannelere yardım edin. Mesela benim yaptığım gibi yaşlılara yer verin. Ben babanneme yardım ettim, su verdim. Hoşçakalın arkadaşlar.


Veli Çağdaş Doğan- İSTANBUL Sevgili Gülsüm abla, çocuk sayfasında bizlere yaptığınız çağrı yazısını okudum. Buna dayanarak tatil anılarımı sizlerle paylaşmak istedim. Ben 11 yaşındayım. Biz bu yaz tatilinde İstanbul dışına çıkamadık. Babannem bacağını kırdı. Biz de onu iyileştirmek için çabaladık. Ben yaz tatilimi yine de eğlenceli ve mutlu geçirdim. Dışarıda oyun oynadım, karete kursuna gittim. Hepinize bir sporla uğraşmanızı tavsiye ederim çünkü çok zevkli. Almanya'dan halam geldi. Halam kardeşim ve ben okuma saatleri düzenledik. Kitaplarımız bitince arkadaşlarımızdan ödünç kitaplar aldık. Sizlere tavsiye ederim, bol bol kitap okuyun.

ÖNCEKİ HABER

DEV EYLEMLER YAPACAĞIZ

SONRAKİ HABER

İsrail çekilmeyecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...