25 Temmuz 2004 21:00

DSP Kongresi'nden notlar...

Paylaş
  • Mavi ve beyaz renklerin ağırlıkta olduğu salonda, kürsünün sağında Türkiye ve KKTC bayrakları ile DSP flaması, solunda ise Atatürk, KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve Ecevit posterleri yer aldı.
  • Salonda, ''Bölücü ve dinci terörü bitirdik'', ''Kamu ihalelerini saydamlaştırdık'', ''Yolsuzlukla mücadelede Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonlarını yaptık'', ''Ekonomiyi düzeltmek için bedel ödemeyi göze aldık'', ''Köy kentlerde dünyaya örnek olduk'', ''Kıbrıslı Türkler'in güvencesi Türkiye'dir. Kıbrıs da Türkiye'nin vazgeçilmez güvencesidir'', ''Uluslararası ilişkilerimizde, ulusalcılığımızdan ödün vermedik'', ''Merkez Bankası'nı bağımsızlaştırdık'', ''Türkiye'yi AB'ye taşıdık'', ''Daha iyi düşünen, daha iyi üreten, daha iyi paylaşan bir Türkiye için. DSP'', ''Gücünü haktan ve halktan alan tek parti'' yazılı pankartlar asıldı.
  • Ecevit kürsüye, ''10. Yıl Marşı'' eşliğinde geldi. Bir saatlik konuşmasının ardından ''Halkçı Ecevit'' sloganları ile tribündeki yerine geçerken, Levent Yüksel'in, ''İyi bak kendine, mutlu ol senelerce. Gözün arkada kalmasın'' şarkısı çalındı.
  • ÖNCEKİ HABER

    Demokratik Sol Parti'de
       hüzünlü kurultay

    SONRAKİ HABER

    HALK DESTEĞE HAZIR

    Sefer Selvi Karikatürleri
    Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
    Evrensel Ege Sayfaları
    EVRENSEL EGE

    Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...