17 Temmuz 2004 21:00

Tunç konserine büyük ilgi

Devam eden Geleneksel 2. Koğ Şenlikleri konserine büyük ilgi gösterildi. 5 bine yakın kişinin izlediği konserde Ferhat Tunç sahne aldı.

Paylaş
Devam eden Geleneksel 2. Koğ Şenlikleri konserine büyük ilgi gösterildi. 5 bine yakın kişinin izlediği konserde Ferhat Tunç sahne aldı. Saat 20.00'de başlayan konsere çevre ilçelerden ve Muş merkezinden de gelenler oldu.

Şiirler okundu Konser ilk olarak şair Ali Şeker'in şiir dinletisi ile başladı. Şenlik kapsamında düzenlenen satranç turnuvasında dereceye girenlere ödülleri Belediye Başkanı tarafından verildi. Daha sonra Vartolu ses sanatçısı Hüseyin Aydın konser verdi. Sonrasında ise Ferhat Tunç sahnede yerini aldı. Yoğun ilgi gören Tunç, barış için herkesin bir şeyler yapması gerektiğini kaydetti. Tunç'un söylediği ezgilere Vartolular da eşlik etti.

Vartolu yazarlar kitaplarını imzaladılar Şenlikler kapsamında Vartolu yazar ve şairler, kitaplarını imzaladı. İmza etkinliğinden önce Belediye Başkanı Demir Çelik, Vartolu yazarlara şenliğe katıldıkları için teşekkür ederek yazarları daha iyi olanaklarda misafir etmek istediklerini belirtti. Belediye Çay Bahçesi'nde yapılan imza etkinliğine Kemal Akay, Ali Kızılgedik, Ali Şener, Veysel Otunç, Ali Şeker, Deniz Kızılağaç ve Şükrü Tosun katıldı. Kitaplarını imzalayan yazarlar, okuyucuları ile sohbet ettiler.

ÖNCEKİ HABER

Buzuki'nin yedi rengi

SONRAKİ HABER

Kara kalem eserlere ilgi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...