18 Haziran 2004 21:00

Nato Karşıtı Eylemler

Bursa NATO ve Bush Karşıtı Birlik, meşaleli yürüyüş yaptı. Setbaşı Mahfel önünden çarşamba akşam 21.00'de başlayan yürüyüş, Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu önünde son buldu.

Paylaş


BURSA Bursa NATO ve Bush Karşıtı Birlik, meşaleli yürüyüş yaptı. Setbaşı Mahfel önünden çarşamba akşam 21.00'de başlayan yürüyüş, Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu önünde son buldu.



ELAZIĞ Elazığ Postane Meydanı'nda 8 gün süresince açmış olduğu "NATO'ya Hayır" imza stadında toplanan imzalar Elazığ Postanesi önünde yapılan basın açıklamasıyla TBMM'ye gönderildi. Platform adına basın açıklamasını okuyan Saadet Partisi İl Başkanı İlyas Keskin, çalışmalarının süreceğini söyledi. Platform, 21 Haziran'da saat 20:30'da Belediye Kültür Merkezi'nde Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni İhsan Çaralan ve gazeteci-yazar Mustafa Özcan'ın katıldığı bir panel yapacak.



TUNCELİ Tunceli Emek ve Demokrasi Platformu, eylem takvimini açıkladı. Yaklaşık bir hafta sürecek eylemler, imza kampanyası, paneller ve basın açıklaması şeklinde olacak. Platform, 21 Haziran'da imzaları TBMM'ye gönderecek. 22 Haziran'da panel, 24'ünde ise Yeraltı Çarşısı'nda oturma eylemi yapılacak.



ÇORLU Çorlu Demokrasi Platformu, NATO zirvesine karşı çalışmalarını sürdürüyor. Çorlu Cumhuriyet Meydanı'nda açılan imza standında 10 bine yakın imza toplandı. Platform, 20 Haziran Pazar günü saat 15.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda eylem yapacak.



TARSUS NATO'ya ve işgale karşı bir araya gelen sendikalar, dernekler ve siyasi partiler, şehrin iki noktasına imza standı açtılar.



CEYHAN Ceyhan da Emeğin Partisi tarafından "Terörist Bush ve Savaş Örgütü NATO'yu Ülkemizde İstemiyoruz" başlılı bir imza kampanyası gerçekleştirildi.

ÖNCEKİ HABER

Zirvenin gündemi işgaller

SONRAKİ HABER

AKP önünde protesto

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...