26 Mayıs 2004 21:00

SIRA BU BANKALARDA MI?

TMSF'ye olan borçları için geri ödeme sözleşmesi imzalamamış bankalar ise şöyle:

Paylaş


INTERBANK Grupla borçların tasfiyesine yönelik görüşmeler devam ediyor. Bununla birlikte İcra ve İflas Kanunu'na göre yapılan takipler devam ediyor.

TOPRAKBANK Ortaklar hakkında takip işlemleri ile Banka Yönetim Kurulu üyeleri ve yöneticileri hakkında açılan şahsi iflas ve mali sorumluluk davaları devam ediyor. Yılın ilk 3 ayında toplam 94 bin dolarlık tahsilat yapıldı.

SÜMERBANK Grupla borç mutabakatı tamamlandı. Türkiye Sınai Kalkınma Bankası inceleme yapıyor. İcra ve İflas Kanunu'na göre yapılan takipler devam ediyor. Yılın ilk üç aylık döneminde 850 bin dolarlık tahsilat sağlandı.

YURTBANK Grup borçlarının tasfiyesine yönelik olarak teklif verdi. Ödeme projeleriyle ilgili çalışmaları Türkiye Sınai Kalkınma Bankası yapıyor. Ali Balkaner Grubu'ndan bu yılın ilk üç ayında 22 bin 453 dolarlık tahsilat sağlandı.

ESBANK Zeytinoğlu Grubu tarafından alacakların tasfiyesine yönelik olarak bu yıl verilen en son teklif değerlendiriliyor. Bu yılın ilk üç ayında idari yoldan 127 bin dolarlık tahsilat sağlandı.

EGEBANK Grupla, Fon alacaklarının tasfiyesine ilişkin görüşmeler devam ediyor. 31 Mart 2004 itibarıyla Murat Demirel Grubu'ndan yapılan toplam tahsilat 21 milyon 646 bin dolar.

BANK EKSPRES Grup ile görüşmeler devam ediyor. Grup hakkında açılan takiplere devam ediliyor. 31 Mart 2004 itibarıyla Korkmaz Yiğit Grubu'ndan yapılan tahsilat 7 milyon 510 bin dolar düzeyinde.

KENTBANK Süzer Grubu'ndan bu yıl 550 bin dolarlık tahsilat sağlandı ve 31 Mart itibarıyla toplam tahsilat 9 milyon 868 bin dolara ulaştı.

EGS BANK Bu yılın ilk üç aylık döneminde toplam 159 bin dolarlık tahsilat yapıldı.

ÖNCEKİ HABER

Aksoy'un malvarlığına TMSF el koydu

SONRAKİ HABER

Vergi barışı iptal edilmedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...