30 Nisan 2004 21:00

İzmir'de ortak kutlama

Bu yıl 1 Mayıs'ın kitlesel geçmesi beklenen illerden biri de İzmir. Dört konfederasyonun ortak kutladağı 1 Mayıs için Gündoğdu Meydanı'nda saat 14.00'da miting yapılacak.

Paylaş
Bu yıl 1 Mayıs'ın kitlesel geçmesi beklenen illerden biri de İzmir. Dört konfederasyonun ortak kutladağı 1 Mayıs için Gündoğdu Meydanı'nda saat 14.00'da miting yapılacak. Türk-İş'e bağlı sendikalar Alsancak Limanı girişinde, Belediye-İş kendi şubesi önünde, DİSK üyeleri Basmane'de Fuar önünde, KESK üyeleri ise Konak Meydanı'nda toplanarak miting alanına yürüyecek. EMEP İzmir İl Örgütü, çalışmalarını son güne kadar sürdürdü. EMEP Konak İlçe Örgütü, Alsancak Limanı ve Tepecik SSK Hastanesi önünde binlerce 'Emeğe Sesleniş' bülteni dağıttı.

Çiğli'de kutlanacak Çiğli İlçe Örgütü ise ilk kutlamayı Organize Sanayi Sitesi'ndeki bazı fabrikaların önünde gerçekleştirecek. İlçe Başkanı Zöhre Dalkıran, 'Çiğli'nin bütün semtlerinde, Organize Sanayi'nin birçok tekstil ve metal fabrikalarında geniş katılımlı toplantılar düzenledik. Ayrıca ilçemizde çok sayıda bulunan fason atölyelerde toplantılar yapıldı" dedi. Çiğli Organize Sanayi Sitesi işçilerinin "İşten atmalara, esnek çalışmaya ve düşük ücretlere hayır" pankartı ile mitinge katılacağını belirten Dalkıran, ayrıca emekçi semtlerinde ve lise önlerinde de binlerce bildiri ve bülten dağıtıldığını bildirdi.

ÖNCEKİ HABER

Yaşasın 1 Mayıs

SONRAKİ HABER

Tren Garından Sıhhiye'ye

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...