06 Mart 2011 10:41

SBS’ye başvurular bugün başlıyor

İLKÖĞRETİM 7 ve 8. sınıfların gireceği Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’na başvurular bugün başlıyor.Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, 211 PYBS/SBS İş ve İşlemleri konulu bir genelge yayınladı. Genelgeye göre, 2011 Yılı Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (PYBS) ile SBS, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel M&

SBS’ye başvurular bugün başlıyor
Paylaş

İLKÖĞRETİM 7 ve 8. sınıfların gireceği Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’na başvurular bugün başlıyor.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, 211 PYBS/SBS İş ve İşlemleri konulu bir genelge yayınladı. Genelgeye göre, 2011 Yılı Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (PYBS) ile SBS, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yurt içi ve yurt dışı sınav yerlerinde Türkiye saatiyle saat 10.00’da merkezi sistemle, aynı anda gerçekleştirilecek. PYBS, 5, 6, 9, 10 ve 11. sınıflar için 30 Nisan Cumartesi günü yapılacak. 8. sınıflar için SBS ve PYBS 4 Haziran Cumartesi günü, 7. sınıflar için SBS ve PYBS ise 5 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek.

SBS için başvurular 7-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. Başvuru için 10 TL sınav ücretinin e-başvuru kılavuzunda belirtilen bankalardan birisine, öğrencinin TC kimlik numarası ile yatırılmış olması yeterli olacak. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul'da hava sıcaklığı -2 dereceye düşecek

SONRAKİ HABER

Kadınlar her yerde 8 Mart'ı kutluyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...