27 Eylül 2011 09:11

Snop Metal’de direniş sürüyor

KOCAELİ Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu Snop Metal’de işten atılan Birleşik Metal-İş Sendikası’na üye  işçilerin mücadelesi sürüyor.Günlerdir fabrika önünde sessiz sedasız direnişlerini sürdüren 19 işçi, haklarını kazanıncaya kadar fabrikanın önünden ayrılmayacaklar

Snop Metal’de direniş sürüyor
Paylaş

KOCAELİ Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu Snop Metal’de işten atılan Birleşik Metal-İş Sendikası’na üye  işçilerin mücadelesi sürüyor.

Günlerdir fabrika önünde sessiz sedasız direnişlerini sürdüren 19 işçi, haklarını kazanıncaya kadar fabrikanın önünden ayrılmayacaklarını ifade ediyor.

İşe geri dönme talebiyle fabrikanın önüne kurdukları çadırda bekleyen işçiler, işten çıkartılmayan ve hala sendika üyesi olarak kalmak için içerde direnen arkadaşlarıyla da fabrikanın demir kapısı arkasında görüşüyor.

DAVA AÇILIYOR

Sabah kahvaltılarını, öğle yemeklerini ve akşam yemeklerini fabrikanın önünde yiyen işçiler işe iade davası açmak için hazırlıklara başladı. Birleşik Metal-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu farklı fabrikalardan işçiler de, Snop Metal işçilerine destek olmak için fabrikanın önüne gidecek. (KOCAELİ)

ÖNCEKİ HABER

Çanakkale’de kayıp bir şehrin izleri

SONRAKİ HABER

TÜYAP Mısır’ı konuk ediyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...