05 Mart 2011 10:29

İşsizlik 4 çocuk babası D.D.’yi intihara sürükledi

İşsiz olan 4 çocuk babası D.D., Meclis’in Halkla İlişkiler binasının çatısına çıkarak intihar etmek istedi.Meclis’te işsiz bir yurttaş tarafından gerçekleştirilen eylem, hareketli saatler yaşanmasına neden oldu. İşsiz olduğu öğrenilen 4 çocuk babası D.D., sesini duyurmak ve yaşadığı sıkıntıları anlatmak i&cced

İşsizlik 4 çocuk babası D.D.’yi intihara sürükledi
Paylaş

İşsiz olan 4 çocuk babası D.D., Meclis’in Halkla İlişkiler binasının çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

Meclis’te işsiz bir yurttaş tarafından gerçekleştirilen eylem, hareketli saatler yaşanmasına neden oldu. İşsiz olduğu öğrenilen 4 çocuk babası D.D., sesini duyurmak ve yaşadığı sıkıntıları anlatmak için Meclis’e geldi.

Kimliği olmadığı için ziyaretçi kartı alamayan D.D.’nin arka kapıdan Halkla İlişkiler binasına girdiği öğrenildi.
Kayserili olduğu belirtilen D.D., 3 katlı Halkla İlişkiler binasının çatısına çıktı. Binanın önünde toplanan kalabalığın korku dolu bakışları arasında çatıdan sarkan D.D., daha sonra tekrar yukarı çıktı.

Çatıda ‘geçim sıkıntısı çekiyorum’ diye bağıran D.D., polislerin ikna girişimlerine rağmen kendisini aşağı atma tehdidinde bulundu. İkna çabaları sırasında binanın önüne ambulans gelirken, itfaiye de vatandaşın kendisini aşağı atma ihtimaline karşı branda açmak için olay yerine çağırıldı.

İtfaiyenin Halkla İlişkiler binasına geldiği sırada vatandaşın bir anlık dalgınlığından yararlanan polis, D.D.’nin beline sarılarak kurtardı. D.D., ifadesi alındıktan sonra Kavaklıdere Polis Karakolu’na götürüldü. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

İnşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Soner Yalçın’ın itirazına ret

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa