05 Eylül 2011 02:42

Ankaralı 513 engelli denizle buluştu

ANKARA Etimesgut Belediyesi, Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve TEDAY Derneği işbirliği ile 3.’sü düzenlenen yaz tatili organizasyonu kapsamında 513 Etimesgutlu engelli denizle buluşturuldu.Kent Konseyi Engelliler Meclisi ile Tüm Engelli ve Aileleri Yardımlaşma Derneği (TEDAY) Genel Başkanı İlimdar Boztaş yaptığı açıklamada, hayata geçirdi

Ankaralı  513 engelli denizle  buluştu
Paylaş

ANKARA Etimesgut Belediyesi, Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve TEDAY Derneği işbirliği ile 3.’sü düzenlenen yaz tatili organizasyonu kapsamında 513 Etimesgutlu engelli denizle buluşturuldu.

Kent Konseyi Engelliler Meclisi ile Tüm Engelli ve Aileleri Yardımlaşma Derneği (TEDAY) Genel Başkanı İlimdar Boztaş yaptığı açıklamada, hayata geçirdikleri proje ile engellileri evlerinden çıkartarak sosyal hayata dahil olabilmeleri için gayret ettiklerini söyledi. Tatile götürülecek engelli bireyleri büyük bir itinayla tespit ettiklerini söyleyen Boztaş, özellikle maddi durumu kötü olan ve tatil gibi bir organizasyona gitme imkanı olmayan engellilerin bu organizasyondan yararlandığını ifade etti. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Karadeniz’de istavrit ve palamut bereketi

SONRAKİ HABER

1 Mayıs Mahallesi Kuruluş Festivali sona erdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...