03 Eylül 2011 09:24

Cezaevinden izne çıktı, eşini öldürüldü

İSTANBUL Şişli’de Zeynep Gökçe isimli bir kadın, yaşadığı kapıcı dairesinde cezaevinden yeni izne gelen eşi tarafından göğsünden bıçaklanarak öldürüldü.Her gün ortalama 3 kadının katledildiği Türkiye’de bir cinayet vakası daha yaşandı. İstanbul’un Şişli ilçesi Ergenekon Caddesi’

Cezaevinden izne çıktı, eşini öldürüldü
Paylaş

İSTANBUL Şişli’de Zeynep Gökçe isimli bir kadın, yaşadığı kapıcı dairesinde cezaevinden yeni izne gelen eşi tarafından göğsünden bıçaklanarak öldürüldü.

Her gün ortalama 3 kadının katledildiği Türkiye’de bir cinayet vakası daha yaşandı. İstanbul’un Şişli ilçesi Ergenekon Caddesi’nde bulunan Mahmutoğlu Apartmanı’nda kapıcılık yapan 2 çocuk annesi Zeynep Gökçe isimli bir kadın, yaşadığı kapıcı dairesinde cinayete kurban gitti. Dün gece saatlerinde apartman sakinleri binadan gelen yoğun gaz kokusu nedeniyle İGDAŞ yetkililerine ihbarda bulundu. Gelen ekiplerin kokunun bodrum katındaki kapıcı dairesinden geldiğini belirlemesi üzerine daireye giren ekipler, apartmanın kapıcılığını yapan 2 çocuk annesi Zeynep Gökçe’nin kanlar içindeki cesedi ile karşılaştı. Göğsünden bıçaklanarak öldürülen Zeynep Gökçe’nin hemen yanında ise eşi Hüseyin Korhan Gökçe ekipler tarafından baygın halde bulundu. Eşini öldürdüğü bıçakla kendisini boynundan hafif yaralayan katil zanlısı eşin, intihar amacıyla da evdeki tüpü açtığı öğrenildi.

Hüseyin Korhan G.’nin, “Adam yaralamak” suçu nedeniyle bulunduğu Eskişehir Açık Cezaevinden bayram izni alarak çıktığı ve cinayetin Ramazan Bayramı’nın ikinci günü olan 31 Ağustosta işlendiği kaydedildi. Zeynep G.’nin cesedi, yapılan incelemelerin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Feriköy Polis Merkezindeki ifadesinde, cinayeti namus meselesi yüzünden işlediğini söylediği öğrenilen zanlı ise, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

BDP’de kongre günü

SONRAKİ HABER

Sokakta çalışan çocukların talebi ailelerinin ilgisi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa