31 Ağustos 2011 10:08

İsrail - Mısır gerilimi sürüyor

İSRAİL askerlerinin Mısır sınır muhafızlarını öldürmesinin ardından başlayan gerilim devam ediyor. Son olarak İsrail ordusu, Kızıldeniz'deki İsrail Mısır deniz sınırına, bölgedeki deniz gücüne ek olarak 2 savaş gemisi daha sevk etti. Mısır'dan yayın yapan özel On televizyonun İsrail Savunma Bakanlığı açıklamasına dayand

İsrail - Mısır gerilimi sürüyor
Paylaş

İSRAİL askerlerinin Mısır sınır muhafızlarını öldürmesinin ardından başlayan gerilim devam ediyor. Son olarak İsrail ordusu, Kızıldeniz'deki İsrail Mısır deniz sınırına, bölgedeki deniz gücüne ek olarak 2 savaş gemisi daha sevk etti. Mısır'dan yayın yapan özel On televizyonun İsrail Savunma Bakanlığı açıklamasına dayandırdığı haberine göre, bazı militan grupların İsrail'e yönelik saldırı planı yaptıklarına dair istihbaratın ardından, İsrail ordusu, Kızıldeniz'e bölgedeki askeri gücüne ilave olarak 2 savaş gemisi gönderdi.

Haberde, gemilerin modeli ve büyüklüğüne ilişkin bir bilgiye yer verilmezken, İsrail'in aldığı yeni saldırı istihbaratına karşın söz konusu gemileri Mısır sınırına gönderdiği belirtildi. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Suriye'ye petrol ambargosu

SONRAKİ HABER

ABD ‘terörle savaş’ adına 10 yılda 4 trilyon dolar harcadı, 225 bin kişi öldürdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...