31 Ağustos 2011 09:14

Canlı kalkanların mülteci kamplarına ziyaretleri sürüyor

IRAK Federal Kürdistan Bölgesi’nde engellemelere rağmen temaslarını sürdüren 100 kişilik canlı kalkan grubu, Mahmur Mülteci Kampı’nı ziyaret etti.Demokratik Toplum Kongresi (DTK), Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ile Barış Anneleri İnisiyatifi üyelerinin de aralarında bulunduğu 100 kişilik canlı kalkan grubu, Irak Federal Kürdi

Canlı kalkanların mülteci kamplarına ziyaretleri sürüyor
Paylaş

IRAK Federal Kürdistan Bölgesi’nde engellemelere rağmen temaslarını sürdüren 100 kişilik canlı kalkan grubu, Mahmur Mülteci Kampı’nı ziyaret etti.

Demokratik Toplum Kongresi (DTK), Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ile Barış Anneleri İnisiyatifi üyelerinin de aralarında bulunduğu 100 kişilik canlı kalkan grubu, Irak Federal Kürdistan Bölgesi’nde temaslarını sürdürüyor. Sık sık asayiş güçlerinin engeline takılan canlı kalkanlar, dün geceyi Birleşmiş Milletler (BM) denetimindeki Mahmur Mülteci Kampı’nda geçirdi. Mahmurlular tarafından sıcak ilgiyle karşılanan canlı kalkanları, bu sabah kamp sakinleri kitlesel ziyaret etti. Mahmur Halk Meclisleri’ni ziyaret eden canlı kalkanların, öğleden sonra da Semile, Misrike ve Bahrike mülteci kamplarını ziyaret ettiği bildirildi. (HEWLER)

ÖNCEKİ HABER

Ramazan’da Kürtlerin üzerine bombalar yağdı

SONRAKİ HABER

Yangında 15 hektar alan zarar gördü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa