31 Ağustos 2011 08:45

AKP’den gazetecilere ‘bayram’ harçlığı

AKP Urfa İl Teşkilatı’nın düzenlediği ve Çalışma ile Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de katıldığı bayramlaşma töreninde gazetecilere 20’şer TL bayram harçlığı verilmeye çalışılması tepkiyle karşılandı.AKP’nin “yandaş medya politikası”, Urfa İl Teşkilatı’nda dağıtılan b

AKP’den gazetecilere ‘bayram’ harçlığı
Paylaş

AKP Urfa İl Teşkilatı’nın düzenlediği ve Çalışma ile Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de katıldığı bayramlaşma töreninde gazetecilere 20’şer TL bayram harçlığı verilmeye çalışılması tepkiyle karşılandı.

AKP’nin “yandaş medya politikası”, Urfa İl Teşkilatı’nda dağıtılan bayram harçlığı ile ayyuka çıktı. Urfa’da AKP İl Teşkilatı’nın düzenlediği ve Çalışma ile Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de katıldığı bayramlaşma töreninde gazetecilere 20’şer TL bayram harçlığı verilmeye çalışıldı. Gazetecilerin uygulamaya tepki göstermesi üzerine, AKP Medya Tanıtım Sorumlusu “Bayram Harçlığını” gizli vermeye başladı. Gazetecilere 20 lira vermeye çalışan partinin fotoğrafçısı Ömer Aslan, tepki gösteren gazetecilere paranın AKP Medya Tanıtım İşlerinden sorumlu başkan yardımcısının “Bayram Harçlığı” adı altında verdiğini iddia etti. (Urfa/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Fındık işçileri yedikleri tavuktan zehirlendi

SONRAKİ HABER

Bach günleri başlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...