03 Mart 2011 10:45

Kadın posta işçileri 8 Mart’ı kutluyor

AVRUPA Posta İşleme Merkezindeki (AVPİM) kadın işçi ve emekçiler  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü hep birlikte kutlayacaklar.AVPİM’de çalışan memur ve işçi kadınlar 8 Martı işyerlerinde birlikte kutlamak için etkinlik düzenliyor. 5 Mart 2011 tarihinde saat 11’de AVPİM’de yapı

Kadın posta işçileri 8 Mart’ı kutluyor
Paylaş

AVRUPA Posta İşleme Merkezindeki (AVPİM) kadın işçi ve emekçiler  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü hep birlikte kutlayacaklar.

AVPİM’de çalışan memur ve işçi kadınlar 8 Martı işyerlerinde birlikte kutlamak için etkinlik düzenliyor. 5 Mart 2011 tarihinde saat 11’de AVPİM’de yapılacak etkinliği iş yerinde örgütlü dört sendika düzenliyor. İşyerindeki tüm kadın çalışanlara çağrı yapan iş yerindeki kadın sendika temsilcileri, “Birlikte daha güçlüyüz”  diyerek çalışmalarını yürütüyorlar. Yapılacak etkinlik saat 11’de AVPİM’de başlayacak, 8 Martla ilgili konuşmaların, slayt gösterisi, müzik dinletisi ve serbest kürsünün oluşturulacağı etkinlik, kadın çalışanların hiçbir statü farkı gözetilmeden bir araya gelerek ortak sorunlarını konuşup, birlikte daha güçlü bir mücadele yaratmalarını hedefliyor. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Eczanelerin şeker ölçüm cihazlarından fark almasına izin verildi

SONRAKİ HABER

İBB'de yaşananlara sessiz kalmayacağız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...