30 Ağustos 2011 10:16

Erdoğan’ın yanıtlayamadığı sorular

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Deniz Feneri davasıyla ilgili olarak Başbakan Tayyip Erdoğan’a sorduğu sorulara, Başbakan’dan henüz yanıt gelmedi. CHP ise hükümetten yanıt gelinceye kadar soruların her 48 saatte bir tekrarlanacağını açıkladı. CHP Basın Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada, Kılı&ccedi

Erdoğan’ın yanıtlayamadığı sorular
Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Deniz Feneri davasıyla ilgili olarak Başbakan Tayyip Erdoğan’a sorduğu sorulara, Başbakan’dan henüz yanıt gelmedi. CHP ise hükümetten yanıt gelinceye kadar soruların her 48 saatte bir tekrarlanacağını açıkladı. CHP Basın Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun Başbakan’a yönelttiği sorular şu şekilde sıralandı:
 *Sayın Başbakan ve Sayın Adalet Bakanı Deniz Feneri e.V. davasına neden burnunuzu soktunuz?
 *Sayın Başbakan’ın ve AKP yöneticilerinin vaktiyle Deniz Feneri Derneği üzerinden oluşturulan fonlarla bir ilişkisi var mı, yok mu?
*Savcıların görevden alınmasının, davanın sanıklarından birisinin bir şeyler yapılmazsa konuşacağı tehdidiyle bir ilgisi var mı, yok mu?
*Kanal 7’de arama yapılacağını Kanal 7’ye bildiren köstebek kim? Bu, Başbakan’ın çok yakınındaki bir çalışma arkadaşı mı?
 *Savcıların görevden alınmasının arkasında bu gerçeklerin ortaya çıkmasından duyduğunuz telaş mı var?​” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Karargâh’ta bir ilk

SONRAKİ HABER

TSK’dan sınır ötesi kara harekatı sinyali

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...