29 Ağustos 2011 10:28

Pakistan’da sel suları 48 kişiyi yuttu

PAKİSTAN’ın kuzeydoğusundaki Kohistan bölgesinde şiddetli yağışlar sonucu oluşan sel sularından 48 kişinin cesedinin bulunduğu bildirildi. 15 kişi ise halen kayıp.Pakistan’ın Geo televizyonu, Kohistan bölgesinde geçtiğimiz haftadan bu yana etkili olan şiddetli yağışlar sonucu oluşan sel sularından şimdiye kadar 48 kişinin cesedinin bulund

Pakistan’da sel suları 48 kişiyi yuttu
Paylaş

PAKİSTAN’ın kuzeydoğusundaki Kohistan bölgesinde şiddetli yağışlar sonucu oluşan sel sularından 48 kişinin cesedinin bulunduğu bildirildi. 15 kişi ise halen kayıp.

Pakistan’ın Geo televizyonu, Kohistan bölgesinde geçtiğimiz haftadan bu yana etkili olan şiddetli yağışlar sonucu oluşan sel sularından şimdiye kadar 48 kişinin cesedinin bulunduğunu duyurdu. Bölgede 15 kişiden halen haber alınamazken, kayıpları arama çalışmaları devam ediyor. Yerel makamlar, kötü hava koşullarının helikopterle arama kurtarma çalışmaları ile yardım ulaştırılmasına engel olduğunu ifade etti.

Bu arada arama kurtarma çalışmalarına Pakistan ordusunun da katıldığı aktarılırken, afetzedelere 3 aylık gıda yardımı yapıldığı da belirtildi.

Geçtiğimiz yıl Pakistan’da yaşanan sel felaketi 20 milyon kişiyi etkilerken, resmi rakamlara göre yaklaşık bin 800 kişi ölmüştü. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Uganda’da toprak kaydı: 23 ölü

SONRAKİ HABER

Bağdat’ta intihar saldırısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...