29 Ağustos 2011 10:21

Bayramda hava yağmurlu olacak

TÜRKİYE, bayrama yağışla giriyor. Doğu dışında tüm Anadolu’da sıcaklıklar düşecek ve yağmur yağacak.Bayramın ilk günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz ve Batı Karadeniz kısa sürelerle yağışlı, doğuda bol güneşli havayla birlikte, sıcaklık 5 derece artacak. Bayramın 2. günü batıda güneş açacak, rüzgar za

Bayramda hava yağmurlu olacak
Paylaş

TÜRKİYE, bayrama yağışla giriyor. Doğu dışında tüm Anadolu’da sıcaklıklar düşecek ve yağmur yağacak.
Bayramın ilk günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz ve Batı Karadeniz kısa sürelerle yağışlı, doğuda bol güneşli havayla birlikte, sıcaklık 5 derece artacak. Bayramın 2. günü batıda güneş açacak, rüzgar zayıf, yağış Karadeniz’e ilerleyecek. Bayramın 3. günü Doğu Karadeniz ve Akdeniz’de yağış bekleniyor.
İstanbul bayramın ilk günü kısa sürelerle yağmurlu olacak, sıcaklık 27 dereceye inecek. sonraki günler güneşli.
Ankara bayramın 1. ve 2. günü bulutlanacak, hafif yağış da bekleniyor. Sıcaklık 29 derece
İzmir’de de sık sık artan bulutlar bayramın birinci günü güneydeki ilçelere yağış bırakabilir. Sıcaklık 32 derece olacak

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

Marmara’da 2 haftadır k esen rüzgar hafifliyor. Bayramın ilk günü bölgede yağış var. Karayel sıcaklığı 3-4 derece düşürüyor. Haftanın geri kalanı güneşli geçecek.
İç Anadolu bu 2 gün bulutlanacak, her kentte olmasa da hafif yağış görülebilir. Bayramın son günü Konya, Niğde, Sivas boyunca sağanak yağış var.
Ege bulutlanıyor, sıcaklık 2-3 derece düşüyor. Bodrum, Muğla, Denizli, Afyon, Kütahya boyunca yağış var. Ama bayramın 2. ve 3. günü hava açacak.
Akdeniz’in batısı bulutlanıyor. Antalya’da Kaş, Kalkan, Kemer yağış alacak. Kuzey Kıbrıs’ta da yağış olasılığı var. Güneydoğu’da bayram boyu sıcaklık daha da yükselecek.
Doğu Anadolu’da da sıcaklık bayramda daha yüksek, Erzurum 30 dereceye kadar çıkacak. Bayramın 2. günü Malatya çevresi yağışlı
Doğu Karadeniz ısınıyor. Trabzon ve Rize 30 derece. Bayramın ilk günü Bolu-Amasya arası, bayramın 2. günü ise Doğu Karadeniz yağışla serinleyecek. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İki kız kardeşin katilleri çocuk çıktı

SONRAKİ HABER

Samsun 3 bin 500 dönüm büyüdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...