29 Ağustos 2011 10:20

İki kız kardeşin katilleri çocuk çıktı

Uşak’ta dört gündür kayıp olan ve dün öldürülmüş halde bulunan kız kardeşlerin katil zanlısı olarak 2 kişi gözaltına alındı. 18 yaşından küçük olan zanlıların, suçlarını kabul ettikleri öğrenildi.Uşak’ta dört gündür kayıp olan 12 ve 17 yaşındaki Zekiye Çoban ile

İki kız kardeşin katilleri çocuk çıktı
Paylaş

Uşak’ta dört gündür kayıp olan ve dün öldürülmüş halde bulunan kız kardeşlerin katil zanlısı olarak 2 kişi gözaltına alındı. 18 yaşından küçük olan zanlıların, suçlarını kabul ettikleri öğrenildi.

Uşak’ta dört gündür kayıp olan 12 ve 17 yaşındaki Zekiye Çoban ile ablası Arzu Çoban’ın öldürülmüş olarak bulunması olayıyla ilgi soruşturmayı yürüten jandarma ekipleri, yaşları 18’in altında olan H.G ve M.A.G’yi katil zanlısı olarak gözaltına aldı.

Uşak’taki evlerinden dört gün önce ayrıldıktan sonra haber alınamaması üzerine aileleri tarafından polise kayıp ihbarında bulunulan 12 yaşındaki Zekiye Çoban ile 17 yaşındaki ablası Arzu Çoban, kent merkezinde Akse Çamlığı mevkisindeki ormanlık alanda yıkık durumda bulunan boş bir binada öldürülmüş olarak bulunmuştu. (UŞAK)

ÖNCEKİ HABER

Bugün İstanbul’da kapalı olan yollar

SONRAKİ HABER

Bayramda hava yağmurlu olacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...