28 Ağustos 2011 10:43

Felç riskli hasta sonunda ameliyat edildi

BURSA’da, bel kemiğinin kırık olduğu tespit edilen, felç riski olduğu için acilen ameliyat olması gerektiği halde Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin ‘yoğunluk’ sebebiyle 3 hafta sonraya randevu verdiği hasta bir özel hastanede ameliyat ettirildi.Maddi durumu iyi olmayan Karabulut’la ilgili haberin aralarınd

Felç riskli hasta sonunda ameliyat edildi
Paylaş

BURSA’da, bel kemiğinin kırık olduğu tespit edilen, felç riski olduğu için acilen ameliyat olması gerektiği halde Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin ‘yoğunluk’ sebebiyle 3 hafta sonraya randevu verdiği hasta bir özel hastanede ameliyat ettirildi.

Maddi durumu iyi olmayan Karabulut’la ilgili haberin aralarında gazetemizin de olduğu pek çok gazetede haberleştirilmesinin ardından Sağlık Bakanlığı, konuyu Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’ne iletti. Ameliyat için gerekli uzman doktorun bulunduğu bir özel hastaneyle irtibata geçildi. Hastanedeki uzman doktor da tatilini erteleyerek ameliyata girdi. Başarılı geçen ameliyatta Karabulut’un kalçasında ödem tespit edildi.

Yadigar Karabulut’un eşi Birsen Karabulut ise “Haberin ardından ambulans evimize kadar geldi ve eşimi aldı özel hastaneye götürdü. Ameliyatı ertesi gün sabah saatlerinde oldu. Yoğun bakımdan çıkarıldı. Ameliyat başarılı geçmiş ama kalçasında bir ödem tespit edilmiş. Yapılması gerekin herşeyin yapıldığını bize ilettiler. Kalça kemiğindeki çökmeye de ameliyatın etkisinin geçmesi ve pataloji sonuçlarının gelmesiyle müdahale edileceğini söylediler. Şu anda yoğun bakımdan çıkarıldı. Hastane yönetimi, bize yapılması gereken herşeyin yapıldığını ve bundan sonraki tedavi sürecinin pataloji sonuçlarına göre yapılacağını aktardılar” diye konuştu.

Yadigar Karabulut’un 2 çocuğu, tedavi sürecinde babalarına yardım etmek amacıyla eğitimlerine ara vermişti. (BURSA)

ÖNCEKİ HABER

Riyakarlığın son perdesi!

SONRAKİ HABER

Irene kasırgası can alıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...