28 Ağustos 2011 10:29

Sarıgül’den soruya tepki, Bakan’a övgü

CNN Türk’te katıldığı canlı yayında, muhabir tarafından kendisine sorulan bir soruya sinirlenen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “Bu soruyu size kim sorduruyor? Bana göre bu soru planlanmış” dedi.CNN Türk’ün canlı yayın konuğu olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, muhabirin Şişli Belediyesi’nin

Sarıgül’den soruya tepki, Bakan’a övgü
Paylaş

CNN Türk’te katıldığı canlı yayında, muhabir tarafından kendisine sorulan bir soruya sinirlenen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “Bu soruyu size kim sorduruyor? Bana göre bu soru planlanmış” dedi.
CNN Türk’ün canlı yayın konuğu olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, muhabirin Şişli Belediyesi’nin mali durumu hakkında sorduğu soruya canlı yayında tepki gösterdi. CNN Türk muhabiri Sami Altınkaya’nın “Belediyenin kaç trilyon borcu var” sorusuna sinirlenen Sarıgül, muhabire sert tepki gösterdi, daha sonra Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e övgüler yağdırdı.
Muhabirin sorusuna sinirlenen Mustafa Sarıgül “Bu soruyu size kim sordurdu çok merak ediyorum. Bana göre planlanmış bir soru. Açık konuşayım canlı yayındayız zaten. Ben delikanlı adamım. Seçim kampanyasında bazı insanlar Şişli’nin 850 trilyon borcu olduğunu söylediler” dedi.
Vergi barışı uygulaması nedeniyle Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e canlı yayında övgüler yağdıran Sarıgül “Maliye Bakanımız Sayın Şimşek’e teşekkür ediyorum. Önemli bir vergi barışını sağladı. Biz Şişli belediyesi olarak şuan itibariyle SSK ve maliyeye olan borçlarımızı, Mustafa Sarıgül dönemine ait borçlar değil, sıfırladık” diye konuştu.
CHP eski Genel Başkanı merhum Erdal İnönü ve merhum Turgut Özal’dan da övgüyle bahseden Sarıgül “Şişli Belediyesi, Profesör Erdal İnönü’nün dürüstlüğü, demokrasi anlayışı, Özal’ın da pratik çözümleriyle yönetiliyor” dedi. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

TRT Somali’ye radyo kuruyor

SONRAKİ HABER

Ekranda çocuk oyunculara sınır

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...